Fermentis SafSpirit ™ C-70 500 g

€ 22,50
Op voorraad
Artikelcode
18584
Fermentis SafSpirit ™ C-70 500 g Robuuste, veelzijdige soort en een van de meest populaire. Produceert alcohol van zeer hoge kwaliteit Op grote schaal gebruikt in het Caribisch gebied en Midden-Amerika voor het produceren van goede kwaliteit drinkalcohol voor rum van suikerrietsap of melasse. Zeer goede prestatie in agavesap (mezcales en tequila). INGREDIËNTEN: gist (Saccharomyces cerevisiae), emulgator E491 (sorbitanmonestearaat) GISTINGSTEMPERATUUR: Optimaal 25 ° C - 33 ° C (77,0 ° F - 91,4 ° F). Deze gist kan lager gisten temperaturen met langzamere kinetiek. Bij hogere temperaturen kan deze gist fermenteren met een lagere alcoholopbrengst. DOSERINGSINSTRUCTIES: 30 - 50 g / hl Koel en droge omstandigheden bewaren. HOUDBAARHEID Raadpleeg de houdbaarheidsdatum op het zakje. Geopende sachets moeten worden verzegeld en bewaard bij 4 ° C (39 ° F) en gebruikt binnen 7 dagen na opening. Gebruik geen zachte of beschadigde pakken zakjes. TYPISCHE ANALYSE: % droog gewicht: 94,0 - 96,5 Levensvatbare cellen bij verpakking:> 15 x 109 / gram Totaal bacteriën: <1 x 104 / gram Azijnzuurbacteriën: <1 x 103 / gram Lactobacillus: <1 x 104 / gram Pathogene micro-organismen: volgens regelgeving
Fermentis SafSpirit ™ C-70 500 g

Robuuste, veelzijdige soort en een van de meest populaire. Produceert alcohol van zeer hoge kwaliteit
Op grote schaal gebruikt in het Caribisch gebied en Midden-Amerika voor het produceren van goede kwaliteit
drinkalcohol voor rum van suikerrietsap of melasse. Zeer goede prestatie in agavesap (mezcales en tequila).


INGREDIËNTEN: gist (Saccharomyces cerevisiae), emulgator E491 (sorbitanmonestearaat)

GISTINGSTEMPERATUUR: Optimaal 25 ° C - 33 ° C (77,0 ° F - 91,4 ° F). Deze gist kan lager gisten
temperaturen met langzamere kinetiek. Bij hogere temperaturen kan deze gist fermenteren met een lagere alcoholopbrengst.
DOSERINGSINSTRUCTIES: 30 - 50 g / hl

Koel en droge omstandigheden bewaren.

HOUDBAARHEID
Raadpleeg de houdbaarheidsdatum op het zakje.
Geopende sachets moeten worden verzegeld en bewaard bij 4 ° C (39 ° F) en
gebruikt binnen 7 dagen na opening. Gebruik geen zachte of beschadigde pakken
zakjes.

TYPISCHE ANALYSE:
% droog gewicht: 94,0 - 96,5
Levensvatbare cellen bij verpakking:> 15 x 109
/ gram
Totaal bacteriën: <1 x 104
/ gram
Azijnzuurbacteriën: <1 x 103
/ gram
Lactobacillus: <1 x 104
/ gram
Pathogene micro-organismen: volgens regelgeving
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan