Fermentis SafSpirit ™ D-53 500 g

€ 25,40
Op voorraad
Artikelcode
18585
Een speciaal geselecteerde soort Saccharomyces cerevisiae die wordt gebruikt in verschillende graanfermentaties, met een zeer regelmatige fermentatie profielen. De juiste keuze voor pure moutvergisting vanwege het vermogen om goede opbrengsten te behalen en de concentratie van esters die geven begeerlijke fruittonen bij de fermentatie van nieuwe dranken. In staat om een ​​grote verscheidenheid aan smaken te geven, zoals wit fruit (appel, peer, perzik) of exotisch fruit (banaan, mango), deze gist is ideaal voor distilleerders die smakelijke mout van nieuwe merken willen produceren. INGREDIËNTEN: gist (Saccharomyces cerevisiae), rehydratatiemiddel Gistingstemperatuur: optimaal 30 ° C tot 32 ° C (86 ° F tot 89,6 ° F) DOSERINGSINSTRUCTIES: 30-50 gram / hl REHYDRATIE-INSTRUCTIES: ❖ Hydrateer de gist in 10 keer zijn volume water of wort bij 25 ° C - 35 ° C (77,0 ° F - 95,0 ° F). ❖ Laat 15 minuten rusten ❖ Roer voorzichtig ❖ Pitch in de vergister
Een speciaal geselecteerde soort Saccharomyces cerevisiae die wordt gebruikt in verschillende graanfermentaties, met een zeer regelmatige fermentatie
profielen. De juiste keuze voor pure moutvergisting vanwege het vermogen om goede opbrengsten te behalen en de concentratie van esters die
geven begeerlijke fruittonen bij de fermentatie van nieuwe dranken. In staat om een ​​grote verscheidenheid aan smaken te geven, zoals wit fruit (appel,
peer, perzik) of exotisch fruit (banaan, mango), deze gist is ideaal voor distilleerders die smakelijke mout van nieuwe merken willen produceren.
INGREDIËNTEN: gist (Saccharomyces cerevisiae), rehydratatiemiddel
Gistingstemperatuur: optimaal 30 ° C tot 32 ° C (86 ° F tot 89,6 ° F)
DOSERINGSINSTRUCTIES: 30-50 gram / hl
REHYDRATIE-INSTRUCTIES:
Hydrateer de gist in 10 keer zijn volume water of wort bij 25 ° C - 35 ° C (77,0 ° F - 95,0 ° F).
Laat 15 minuten rusten
Roer voorzichtig
Pitch in de vergister
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan