Winkelwagen - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

 
Welkom!

U bent van harte welkom in onze winkels voor uw brouwproducten, ingredienten en meer om uw hobby te kunnen uitbreiden. Voor kaasmaken en fruit inmaken bent u hier ook aan het juiste adres.

                                                                                                                                                                                                                            Het is druk op de site ivm het oogstseizoen, Uw order is langer onderweg dan u van ons bent gewend.

                                                                                                                                                                                                                                                    Houd hier rekening mee met uw planning.

Sinds kort verzenden wij van ons moutassortiment alle soorten per zak van 20 kg.

Bedrijven kunnen uiteraard voor palletzendingen 25 kg aan mouten ontvangen. neem gerust even contact op voor de voorwaarden.

 

Uitgelicht product.

Omega gisten weer volop op voorraad vanaf €12,50 per stuk.

Return to Previous Page

Appelzuur 250 gram

Excl. BTW: € 11,16 Incl. BTW: € 13,50
Product code: 21133

Beschikbaarheid: Op voorraad

Productinformatie:

Appelzuur 250 gram

Een zuur dat in veel fruitsoorten aanwezig is. Het is het voornaamste zuur in appels,
vandaar de naam. Het komt ook voor in druiven; bij het rijpen wordt het gehalte appelzuur lager.
Het is een wat bitter smakend zuur dat een scherpe wijn oplevert. Bevat de wijn veel appelzuur
dan is het aan te bevelen hem een appelzuur-melkzure gisting te laten ondergaan.
Het kan namelijk door bepaalde bacterië worden omgezet in melkzuur.
Dosis: 9 gram per 10 liter verhoogt de zuurgraad met 1 gram per liter

Details

Appelzuur 250 gram Een zuur dat in veel fruitsoorten aanwezig is. Het is het voornaamste zuur in appels, vandaar de naam. Het komt ook voor in druiven; bij het rijpen wordt het gehalte appelzuur lager. Het is een wat bitter smakend zuur dat een scherpe wijn oplevert. Bevat de wijn veel appelzuur dan is het aan te bevelen hem een appelzuur-melkzure gisting te laten ondergaan. Het kan namelijk door bepaalde bacterië worden omgezet in melkzuur. Dosis: 9 gram per 10 liter verhoogt de zuurgraad met 1 gram per liter