Fermentis Safale BE-134 500 gram
€ 68,90
Op voorraad
Artikelcode
18578
Deze typische gist wordt aanbevolen voor Belgische Saisons en wordt gekenmerkt door een bijzonder hoge vergistingsgraad. Het resulteert in fruitige aroma's met een kruidig karakter, zoals dat van kruidnagel. Deze stam produceert zeer verfrissende en doordrinkbare bieren.
Saccharomyces cerevisiae
vergistingstemperatuur: 18-28°C
dosering: 50-80 g/hl
Deze typische gist wordt aanbevolen voor Belgische Saisons en wordt gekenmerkt door een bijzonder hoge vergistingsgraad. Het resulteert in fruitige aroma's met een kruidig karakter, zoals dat van kruidnagel. Deze stam produceert zeer verfrissende en doordrinkbare bieren.
Saccharomyces cerevisiae
vergistingstemperatuur: 18-28°C
dosering: 50-80 g/hl
Saccharomyces cerevisiae
vergistingstemperatuur: 18-28°C
dosering: 50-80 g/hl
Schrijf uw eigen review