Winkelwagen - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

 
Welkom!
In verband met de lock down zijn we genoodzaakt om onze fysieke winkels te sluiten per 14-12-2020. Hierdoor hebben we een verlooptijd van 3-4 werkdagen tot verzending

Wij doen ons uiterste best alle orders zo snel mogelijk te verzenden. Gelieve daar rekening mee te houden!

Voor afhaalorders geldt; Afhalen alleen voor bedrijven, na het ontvangen van een afhaalbericht en de order moet on-line zijn voldaan

Helaas zijn we gesloten voor particulieren afhalingen in verband met de lockdown.

Nieuw in ons assortiment The Swaen Mouten

Return to Previous Page

Bioferm Doux 7 Gram

Excl. BTW: € 2,06 Incl. BTW: € 2,25
Product code: 18612

Beschikbaarheid: Op voorraad

Productinformatie:

Korrelgist BIOFERM DOUX
Saccharomyces Cerevisiae var. bayanus
Korrelgist voor het bekomen van wijnen met een hoger restsuiker gehalte. Door het behoud van de natuurlijk aanwezige fructose kan een restsuikergehalte van 5-15 g/liter bekomen worden. Voor fruitige witte en soepele rode wijnen. Ook geschikt voor fruitwijnen. Geringe acetaldehyde vorming.
Matige alcoholtolerantie: 12-14%vol.
Ideale vergistingtemperatuur: 15-20°C.
Dosis: 2-3 g/10 liter.

Details

Korrelgist BIOFERM DOUX Saccharomyces Cerevisiae var. bayanus Korrelgist voor het bekomen van wijnen met een hoger restsuiker gehalte. Door het behoud van de natuurlijk aanwezige fructose kan een restsuikergehalte van 5-15 g/liter bekomen worden. Voor fruitige witte en soepele rode wijnen. Ook geschikt voor fruitwijnen. Geringe acetaldehyde vorming. Matige alcoholtolerantie: 12-14%vol. Ideale vergistingtemperatuur: 15-20°C. Dosis: 2-3 g/10 liter.