Winkelwagen - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

 
Welkom!
In verband met de lock down zijn we genoodzaakt om onze fysieke winkels te sluiten per 14-12-2020. Hierdoor hebben we een verlooptijd van 3-4 werkdagen tot verzending

Wij doen ons uiterste best alle orders zo snel mogelijk te verzenden. Gelieve daar rekening mee te houden!

Voor afhaalorders geldt; Afhalen alleen voor bedrijven, na het ontvangen van een afhaalbericht en de order moet on-line zijn voldaan

Helaas zijn we gesloten voor particulieren afhalingen in verband met de lockdown.

Nieuw in ons assortiment The Swaen Mouten

Return to Previous Page

Bioferm Malic 100 gram

Excl. BTW: € 10,96 Incl. BTW: € 11,95
Product code: 18622

Beschikbaarheid: Op voorraad

Productinformatie:

Korrelgist Bioferm Malic 100 gram
Saccharomyces Cerevisiae
Deze gist breekt tot 50% van het aanwezige appelzuur af! Een teveel aan appelzuur is vooral bij fruitwijnen veel voorkomend en geeft een scherpe, wrange smaak. Bij deze gist zal het appelzuur tijdens de vergisting in grote mate “verbruikt” worden (1 g appelzuur wordt omgezet in 0.03% alcohol). BIOFERM MALIC verbruikt 18 g suiker voor 1% alcohol en is dus zeer geschikt om van een most met een hogere dichtheid toch een wijn met een lager alcoholgehalte te maken. De gist bevordert kleurextractie (geschikt voor rode wijnen) en heeft een neutraal aromaprofiel.
Alcoholtolerantie 14-15 vol.%
Temperatuurbereik: 20-30°C
Dosis: 2-3 g/10 liter

Details

Korrelgist Bioferm Malic 100 gram Saccharomyces Cerevisiae Deze gist breekt tot 50% van het aanwezige appelzuur af! Een teveel aan appelzuur is vooral bij fruitwijnen veel voorkomend en geeft een scherpe, wrange smaak. Bij deze gist zal het appelzuur tijdens de vergisting in grote mate “verbruikt” worden (1 g appelzuur wordt omgezet in 0.03% alcohol). BIOFERM MALIC verbruikt 18 g suiker voor 1% alcohol en is dus zeer geschikt om van een most met een hogere dichtheid toch een wijn met een lager alcoholgehalte te maken. De gist bevordert kleurextractie (geschikt voor rode wijnen) en heeft een neutraal aromaprofiel. Alcoholtolerantie 14-15 vol.% Temperatuurbereik: 20-30°C Dosis: 2-3 g/10 liter