Winkelwagen - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

 
Welkom!
Bij ons kunt u terecht als bedrijf maar ook als particulier. Op maandag zijn we gesloten.
wij zoeken leuke collega's (zie vacature).

Voor vaderdag al een cadeau idee? Kijk in ons kopje vaderdag.

Vanwege grote interesse om te komen winkelen in onze winkels is onze verwerktijd van orders 3-4 werkdagen.

Nieuw in ons assortiment "Emmer" van Castle malting.

We hebben weer volop marmello nr 1 en 2.

Return to Previous Page

Bioferm Malic 500 gram

Excl. BTW: € 43,99 Incl. BTW: € 47,95
Product code: 18623

Beschikbaarheid: Op voorraad

Wij kunnen dit product leveren, maar wij houden dit niet in grote aantallen op voorraad. U kunt het beste eerst even contact met ons opnemen zodat wij de levertijd met u door kunnen spreken.

Informeer bij ons

Productinformatie:

Korrelgist Bioferm Malic 500 gram
Saccharomyces Cerevisiae
Deze gist breekt tot 50% van het aanwezige appelzuur af! Een teveel aan appelzuur is vooral bij fruitwijnen veel voorkomend en geeft een scherpe, wrange smaak. Bij deze gist zal het appelzuur tijdens de vergisting in grote mate “verbruikt” worden (1 g appelzuur wordt omgezet in 0.03% alcohol). BIOFERM MALIC verbruikt 18 g suiker voor 1% alcohol en is dus zeer geschikt om van een most met een hogere dichtheid toch een wijn met een lager alcoholgehalte te maken. De gist bevordert kleurextractie (geschikt voor rode wijnen) en heeft een neutraal aromaprofiel.
Alcoholtolerantie 14-15 vol.%
Temperatuurbereik: 20-30°C
Dosis: 2-3 g/10 liter

Details

Korrelgist Bioferm Malic 500 gram Saccharomyces Cerevisiae Deze gist breekt tot 50% van het aanwezige appelzuur af! Een teveel aan appelzuur is vooral bij fruitwijnen veel voorkomend en geeft een scherpe, wrange smaak. Bij deze gist zal het appelzuur tijdens de vergisting in grote mate “verbruikt” worden (1 g appelzuur wordt omgezet in 0.03% alcohol). BIOFERM MALIC verbruikt 18 g suiker voor 1% alcohol en is dus zeer geschikt om van een most met een hogere dichtheid toch een wijn met een lager alcoholgehalte te maken. De gist bevordert kleurextractie (geschikt voor rode wijnen) en heeft een neutraal aromaprofiel. Alcoholtolerantie 14-15 vol.% Temperatuurbereik: 20-30°C Dosis: 2-3 g/10 liter