Winkelwagen - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

 
Welkom!
Bij ons kunt u terecht als bedrijf maar ook als particulier. Op maandag zijn we gesloten.
wij zoeken leuke collega's (zie vacature).

Voor vaderdag al een cadeau idee? Kijk in ons kopje vaderdag. 

Vanwege grote interesse om te komen winkelen in onze winkels is onze verwerktijd van orders 3-4 werkdagen.

Nieuw in ons assortiment "Emmer" van Castle malting.

We hebben weer volop marmello nr 1 en 2.

Return to Previous Page

DoubleSnake C3

Excl. BTW: € 2,27 Incl. BTW: € 2,75
Product code: 18501

Beschikbaarheid: Op voorraad

Productinformatie:

DoubleSnake C3
Vul een ontsmette gistingsvat met 10 liter lauwwarmwater. Gebruik geen water met een temperatuur boven de 40 graden. Voeg 6 kilo/ of 7 kg toe kristalsuiker toe en roer met een ontsmette spaan zolang totdat de suiker geheel is opgelost. Hierna aanvullen met water tot 25 liter. De temperatuur moet nu ca. 25 graden zijn. Gist toevoegen en het vat afsluiten met een waterslot.Vergistingstijd ca. 3 dagen naar gelang de temperatuur. alcoholpercentage ca 14%-15%bij 6 kg. 17%bij gebruik van 7 Kg suiker. Bij gebruik van dextrose ( brouwsuiker)
10% meer gebruiken.

Details

DoubleSnake C3 Vul een ontsmette gistingsvat met 10 liter lauwwarmwater. Gebruik geen water met een temperatuur boven de 40 graden. Voeg 6 kilo/ of 7 kg toe kristalsuiker toe en roer met een ontsmette spaan zolang totdat de suiker geheel is opgelost. Hierna aanvullen met water tot 25 liter. De temperatuur moet nu ca. 25 graden zijn. Gist toevoegen en het vat afsluiten met een waterslot.Vergistingstijd ca. 3 dagen naar gelang de temperatuur. alcoholpercentage ca 14%-15%bij 6 kg. 17%bij gebruik van 7 Kg suiker. Bij gebruik van dextrose ( brouwsuiker) 10% meer gebruiken.