Winkelwagen - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

 
Welkom!
Bij ons kunt u terecht als bedrijf maar ook als particulier. We hebben vanwege de lockdown een grote toename aan orders, houdt daarom rekening met zeker 4 werkdagen verwerking

U bent van harte welkom in onze winkel. Op afspraak kunt u weer bij ons in de winkel shoppen. Gaarne van te voren even een telefoontje voor de planning. Voor on-line afhaalorders geldt; Afhalen na het ontvangen van een afhaalbericht. De order mag per pin in de winkel afgerekend worden

Nieuw in ons assortiment diverse mouten in zak van 20 kg

Return to Previous Page

DoubleSnake C48

Excl. BTW: € 2,69 Incl. BTW: € 3,25
Product code: 18504

Beschikbaarheid: Op voorraad

Wij kunnen dit product leveren, maar wij houden dit niet in grote aantallen op voorraad. U kunt het beste eerst even contact met ons opnemen zodat wij de levertijd met u door kunnen spreken.

Informeer bij ons

Productinformatie:

DoubleSnake C48
Vul een ontsmette gistingsvat met 10 liter lauwwarmwater. Gebruik geen water met een temperatuur boven de 40 graden. Voeg 6 kilo kristalsuiker toe en roer met een ontsmette spaan zolang totdat de suiker geheel is opgelost. Hierna aanvullen met water tot 25 liter. De temperatuur moet nu ca. 25 graden zijn. Gist toevoegen en het vat afsluiten met een waterslot.Vergistingstijd ca.24 uur bij vergisting op 25 graden. alcoholpercentage ca 14%

Details

DoubleSnake C48 is een "dual" turbo gist. Vul een ontsmette gistingsvat met 10 liter lauwwarmwater. Gebruik geen water met een temperatuur boven de 40 graden. Voeg 6 of 8 kilo kristalsuiker toe en roer met een ontsmette spaan zolang totdat de suiker geheel is opgelost. Hierna aanvullen met water tot 25 liter. De temperatuur moet nu ca. 25 graden zijn. Gist toevoegen en het vat afsluiten met een waterslot.Vergistingstijd ca.2 tot 10dagen naar gelang de hoeveelheid kristalsuiker en temperatuur. alcoholpercentage ca 14% 6 kg suiker. 20% 8 kg suiker 9 kg 21%. Bij het vergisten van 9 kg suiker en bereiken van 21% alcohol. Temperatuurregeling vereist. ( U moet kunnen koelen anders raakt de gist oververhit.)