Winkelwagen - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

 
Welkom!

U bent van harte welkom in onze winkels voor uw brouwproducten, ingredienten en meer om uw hobby te kunnen uitbreiden. Voor kaasmaken en fruit inmaken bent u hier ook aan het juiste adres.

                                                                                                                                                                                                                            

Sinds kort verzenden wij van ons moutassortiment alle soorten per zak van 20 kg.

Bedrijven kunnen uiteraard voor palletzendingen 25 kg aan mouten ontvangen. neem gerust even contact op voor de voorwaarden.

 

Uitgelicht product.

Omega gisten weer volop op voorraad vanaf €12,50 per stuk.

Return to Previous Page

DoubleSnake C48

Excl. BTW: € 3,26 Incl. BTW: € 3,95
Product code: 18504

Beschikbaarheid: Op voorraad

Productinformatie:

DoubleSnake C48
Vul een ontsmette gistingsvat met 10 liter lauwwarmwater. Gebruik geen water met een temperatuur boven de 40 graden. Voeg 6 kilo kristalsuiker toe en roer met een ontsmette spaan zolang totdat de suiker geheel is opgelost. Hierna aanvullen met water tot 25 liter. De temperatuur moet nu ca. 25 graden zijn. Gist toevoegen en het vat afsluiten met een waterslot.Vergistingstijd ca.24 uur bij vergisting op 25 graden. alcoholpercentage ca 14%

Details

DoubleSnake C48 is een "dual" turbo gist. Vul een ontsmette gistingsvat met 10 liter lauwwarmwater. Gebruik geen water met een temperatuur boven de 40 graden. Voeg 6 of 8 kilo kristalsuiker toe en roer met een ontsmette spaan zolang totdat de suiker geheel is opgelost. Hierna aanvullen met water tot 25 liter. De temperatuur moet nu ca. 25 graden zijn. Gist toevoegen en het vat afsluiten met een waterslot.Vergistingstijd ca.2 tot 10dagen naar gelang de hoeveelheid kristalsuiker en temperatuur. alcoholpercentage ca 14% 6 kg suiker. 20% 8 kg suiker 9 kg 21%. Bij het vergisten van 9 kg suiker en bereiken van 21% alcohol. Temperatuurregeling vereist. ( U moet kunnen koelen anders raakt de gist oververhit.)