Winkelwagen - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

 
Welkom!

U bent van harte welkom in onze winkels voor uw brouwproducten, ingredienten en meer om uw hobby te kunnen uitbreiden. Voor kaasmaken en fruit inmaken bent u hier ook aan het juiste adres.

 

Sinds kort verzenden wij van ons moutassortiment alle soorten per zak van 20 kg.

Bedrijven kunnen uiteraard voor palletzendingen 25 kg aan mouten ontvangen. neem gerust even contact op voor de voorwaarden.

 

Return to Previous Page

DoubleSnake Fruit Turbo

Excl. BTW: € 2,69 Incl. BTW: € 3,25
Product code: 18505

Beschikbaarheid: Op voorraad

Productinformatie:

DoubleSnake Fruit Turbo
DoubleSnake Fruit Turbo is gespecialiseerd in fruit fermentaties, het bevat een pectine enzym die de pectine inhoud van vele tuinvruchten kan behandelen.
Perfect voor het maken van uw eigen schnaps uit diverse vruchten.

Gebruiksaanwijzing:
Vul een ontsmette gistingsvat met 10 liter lauwwarmwater. Gebruik geen water met een temperatuur boven de 40 graden. Voeg 6 of 8 kilo kristalsuiker toe en roer met een ontsmette spaan zolang totdat de suiker geheel is opgelost. Hierna aanvullen met water tot 25 liter. De temperatuur moet nu ca. 25 graden zijn. Gist toevoegen en het vat afsluiten met een waterslot.Vergistingstijd ca.2 tot 10dagen naar gelang de hoeveelheid kristalsuiker en temperatuur. alcoholpercentage ca 14% 6 kg suiker. 20% 8 kg suiker 9 kg 21%.

Bij het vergisten van 9 kg suiker en bereiken van 21% alcohol. Temperatuurregeling vereist.
( U moet kunnen koelen anders raakt de gist oververhit.)

Details

DoubleSnake Fruit Turbo DoubleSnake Fruit Turbo is gespecialiseerd in fruit fermentaties, het bevat een pectine enzym die de pectine inhoud van vele tuinvruchten kan behandelen. Perfect voor het maken van uw eigen schnaps uit diverse vruchten. Gebruiksaanwijzing: Vul een ontsmette gistingsvat met 10 liter lauwwarmwater. Gebruik geen water met een temperatuur boven de 40 graden. Voeg 6 of 8 kilo kristalsuiker toe en roer met een ontsmette spaan zolang totdat de suiker geheel is opgelost. Hierna aanvullen met water tot 25 liter. De temperatuur moet nu ca. 25 graden zijn. Gist toevoegen en het vat afsluiten met een waterslot.Vergistingstijd ca.2 tot 10dagen naar gelang de hoeveelheid kristalsuiker en temperatuur. alcoholpercentage ca 14% 6 kg suiker. 20% 8 kg suiker 9 kg 21%. Bij het vergisten van 9 kg suiker en bereiken van 21% alcohol. Temperatuurregeling vereist. ( U moet kunnen koelen anders raakt de gist oververhit.)