Winkelwagen - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

 
Welkom!
In verband met de lock down zijn we genoodzaakt om onze fysieke winkels te sluiten per 14-12-2020. Hierdoor hebben we een verlooptijd van 3-4 werkdagen tot verzending

Wij doen ons uiterste best alle orders zo snel mogelijk te verzenden. Gelieve daar rekening mee te houden!

Voor afhaalorders geldt; Afhalen alleen voor bedrijven, na het ontvangen van een afhaalbericht en de order moet on-line zijn voldaan

Helaas zijn we gesloten voor particulieren afhalingen in verband met de lockdown.

Nieuw in ons assortiment The Swaen Mouten

Return to Previous Page

Erbslöh oenoferm INTERDRY 500 gram

Excl. BTW: € 23,34 Incl. BTW: € 25,44
Product code: 18634

Beschikbaarheid: Op voorraad

Productinformatie:

Erbslöh oenoferm INTERDRY 500 gram
Speciale korrelgist voor het vergisten van voornamelijk witte wijnen met een lichtfruitig aroma en een hoger restsuikergehalte (5 - 15 g) door behoud van de natuurlijke fructose. Alcoholbereik : 12 - 14%vol.
Dosis : 25 g / 100 liter most

Houdbaarheid:
Vacuüm verpakt, eenmaal geopend te verbruiken binnen 2 à 3 dagen.


Details

Erbslöh oenoferm INTERDRY 500 gram Speciale korrelgist voor het vergisten van voornamelijk witte wijnen met een lichtfruitig aroma en een hoger restsuikergehalte (5 - 15 g) door behoud van de natuurlijke fructose. Alcoholbereik : 12 - 14%vol. Dosis : 25 g / 100 liter most Houdbaarheid: Vacuüm verpakt, eenmaal geopend te verbruiken binnen 2 à 3 dagen. De ERBSLOH korrelgisten voor professionele wijngaardeniers zijn van de allerhoogste kwaliteit en al jaren een vaste waarde in de wijnindustrie. Deze korrelgisten zijn enkel te verkrijgen in vacuumverpakkingen van 500gr (voldoende voor ong. 1500 - 3500 liter al naargelang de dosering). Dankzij de recentere uitbreidingen van het gamma kan iedere wijngaardenier zijn eigen accenten leggen en het beste uit zijn individuele mosten halen. U kan een vergelijkende tabel en smaakprofielen van alle Erbslöh gisten downloaden: http://www.erbsloeh-geisenheim.de/en/ratgeber/Wein/Oenoferm_yeast_characteristics.pdf