Winkelwagen - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

 
Welkom!

U bent van harte welkom in onze winkels voor uw brouwproducten, ingredienten en meer om uw hobby te kunnen uitbreiden. Voor kaasmaken en fruit inmaken bent u hier ook aan het juiste adres.

                                                                                                                                                                                                                            Het is druk op de site ivm het oogstseizoen, Uw order is langer onderweg dan u van ons bent gewend.

                                                                                                                                                                                                                                                    Houd hier rekening mee met uw planning.

Sinds kort verzenden wij van ons moutassortiment alle soorten per zak van 20 kg.

Bedrijven kunnen uiteraard voor palletzendingen 25 kg aan mouten ontvangen. neem gerust even contact op voor de voorwaarden.

 

Uitgelicht product.

Omega gisten weer volop op voorraad vanaf €12,50 per stuk.

Return to Previous Page

Fermentis Saflager W-34 / 70 500 Gram

Excl. BTW: € 87,16 Incl. BTW: € 95,00
Product code: 18573

Beschikbaarheid: Op voorraad

Productinformatie:

Fermentis Saflager W-34 / 70 500 Gram

Deze bekende giststam van Weihenstephan uit Duitsland wordt wereldwijd gebruikt in de brouwindsutrie. Dankzij zijn technologische eigenschappen is dit één van de meest gebruikte giststammen geworden voor het brouwen van lagerbieren. Produceert de beste smaken van een lagerbier indien vergisting bij 10° - 14°C, maar produceert tevens zeer goede bieren bij kamertemperatuur.
Sedimentatie: hoog

Einddensiteit: middelmatig

Gistingstemperatuur: ideaal bij 10 - 14°C

Gebruiksdosis : 8 - 12 g / 10 l (bij temperaturen onder 12°C dosis verhogen tot 20-30g / 10 l)

Details

Fermentis Saflager W-34 / 70 500 Gram Deze bekende giststam van Weihenstephan uit Duitsland wordt wereldwijd gebruikt in de brouwindsutrie. Dankzij zijn technologische eigenschappen is dit één van de meest gebruikte giststammen geworden voor het brouwen van lagerbieren. Produceert de beste smaken van een lagerbier indien vergisting bij 10° - 14°C, maar produceert tevens zeer goede bieren bij kamertemperatuur. Sedimentatie: hoog Einddensiteit: middelmatig Gistingstemperatuur: ideaal bij 10 - 14°C Gebruiksdosis : 8 - 12 g / 10 l (bij temperaturen onder 12°C dosis verhogen tot 20-30g / 10 l)