Winkelwagen - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

 
Welkom!

Ivm met corona hebben we op dit moment minder personeel. Uw order kan hierdoor vertraging oplopen.

Wilt u onze winkel bezoeken? Dan bent u weer welkom tot 18.00 uur

In Beek en Donk mogen wij 50 klanten ontvangen en 8 klanten in Jubbega.

Zakken van 25 kg worden arbo technisch niet meer met de pakkettendienst verstuurd, maar kunnen worden afgehaald in onze winkel. 

Wij verzenden van ons moutassortiment alle soorten per zak van 20 kg.

Bedrijven kunnen uiteraard voor palletzendingen 25 kg aan mouten ontvangen. neem gerust even contact op voor de voorwaarden.

Uitgelicht product.

Mooie  PC Wyeast 3463 Forbidden Fruit hoge alcohol tot 12% voor Belgian specality ale en Witbier.

artikel 1863463

Return to Previous Page

Fruitpers type 25: inhoud 20 liter kantelbaar en RVS onderstel + Korf

Excl. BTW: € 495,04 Incl. BTW: € 599,00
Product code: 160652

Beschikbaarheid: Op voorraad

Wij kunnen dit product leveren, maar hebben dit product nu niet op voorraad. neem eerst even contact met ons op zodat wij de levertijd met u door kunnen spreken.

Informeer bij ons

Productinformatie:

Fruitpers type 25: inhoud 20 liter kantelbaar en RVS onderstel + Korf
Persen, een extractiemethode waarbij druk wordt uitgeoefend op de pulp. Hierdoor wordt het sap eruit geperst.
Persen van de pulp geeft een hogere sapopbrengst dan persen van de hele vrucht.
Het persen van de pulp kunnen we vergelijken met het uitknijpen van een spons, de structuur blijft behouden terwijl het sap door de kanaaltjes afloopt. Persen moet altijd langzaam gebeuren, het sap moet er regelmatig uit lopen. De hoogte van de persdruk is minder belangrijk dan het trapsgewijze verhogen van de druk met korte tijdsintervallen.
Verhoog de persdruk pas wanneer de uitlopende sapstroom ophoudt.
Al te zwaar persen op het laatst levert veel tannine op . Het verdient aanbeveling een perszak te gebruiken, omdat anders de pulp in alle hoeken en gaten wordt geperst.

Details

Fruitpers type 25: inhoud 20 liter kantelbaar en RVS onderstel + Korf Persen, een extractiemethode waarbij druk wordt uitgeoefend op de pulp. Hierdoor wordt het sap eruit geperst. Persen van de pulp geeft een hogere sapopbrengst dan persen van de hele vrucht. Het persen van de pulp kunnen we vergelijken met het uitknijpen van een spons, de structuur blijft behouden terwijl het sap door de kanaaltjes afloopt. Persen moet altijd langzaam gebeuren, het sap moet er regelmatig uit lopen. De hoogte van de persdruk is minder belangrijk dan het trapsgewijze verhogen van de druk met korte tijdsintervallen. Verhoog de persdruk pas wanneer de uitlopende sapstroom ophoudt. Al te zwaar persen op het laatst levert veel tannine op . Het verdient aanbeveling een perszak te gebruiken, omdat anders de pulp in alle hoeken en gaten wordt geperst.