Winkelwagen - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

 
Welkom!

Alles voor uw hobby is te vinden bij ons. Wilt u fruit verwerken of kaasmaken? Dan bent u hier op het juiste adres.

Marmello nummer 2 is weer volop op voorraad.

Locatie Jubbega op Maandag en Zaterdag gesloten.

Het wordt weer warm!! Neem uw eigen koeltas mee als u koelingproducten komt kopen.

 

Wij verzenden van ons moutassortiment alle soorten per zak van 20 kg.

Bedrijven kunnen uiteraard voor palletzendingen 25 kg aan mouten ontvangen. neem gerust even contact op voor de voorwaarden.

 

Return to Previous Page

Fruitpers type 25: inhoud 20 liter kantelbaar en RVS onderstel + Korf

Excl. BTW: € 495,04 Incl. BTW: € 599,00
Product code: 160652

Beschikbaarheid: Op voorraad

Wij kunnen dit product leveren, maar hebben dit product nu niet op voorraad. neem eerst even contact met ons op zodat wij de levertijd met u door kunnen spreken.

Informeer bij ons

Productinformatie:

Fruitpers type 25: inhoud 20 liter kantelbaar en RVS onderstel + Korf
Persen, een extractiemethode waarbij druk wordt uitgeoefend op de pulp. Hierdoor wordt het sap eruit geperst.
Persen van de pulp geeft een hogere sapopbrengst dan persen van de hele vrucht.
Het persen van de pulp kunnen we vergelijken met het uitknijpen van een spons, de structuur blijft behouden terwijl het sap door de kanaaltjes afloopt. Persen moet altijd langzaam gebeuren, het sap moet er regelmatig uit lopen. De hoogte van de persdruk is minder belangrijk dan het trapsgewijze verhogen van de druk met korte tijdsintervallen.
Verhoog de persdruk pas wanneer de uitlopende sapstroom ophoudt.
Al te zwaar persen op het laatst levert veel tannine op . Het verdient aanbeveling een perszak te gebruiken, omdat anders de pulp in alle hoeken en gaten wordt geperst.

Details

Fruitpers type 25: inhoud 20 liter kantelbaar en RVS onderstel + Korf Persen, een extractiemethode waarbij druk wordt uitgeoefend op de pulp. Hierdoor wordt het sap eruit geperst. Persen van de pulp geeft een hogere sapopbrengst dan persen van de hele vrucht. Het persen van de pulp kunnen we vergelijken met het uitknijpen van een spons, de structuur blijft behouden terwijl het sap door de kanaaltjes afloopt. Persen moet altijd langzaam gebeuren, het sap moet er regelmatig uit lopen. De hoogte van de persdruk is minder belangrijk dan het trapsgewijze verhogen van de druk met korte tijdsintervallen. Verhoog de persdruk pas wanneer de uitlopende sapstroom ophoudt. Al te zwaar persen op het laatst levert veel tannine op . Het verdient aanbeveling een perszak te gebruiken, omdat anders de pulp in alle hoeken en gaten wordt geperst.