Winkelwagen - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

 
Welkom!

U bent van harte welkom in onze winkels voor uw brouwproducten, ingredienten en meer om uw hobby te kunnen uitbreiden. Voor kaasmaken en fruitinmaken bent u hier ook aan het juiste adres.

 

Sinds kort verzenden wij van ons moutassortiment alle soorten per zak van 20 kg.

Bedrijven kunnen uiteraard voor palletzendingen 25 kg aan mouten ontvangen. neem gerust even contact op voor de voorwaarden.

 

Uitgelicht product.

Nieuw in ons assortiment

Omega Gisten..

en er komen er nog meer aan!

Return to Previous Page

Fruitpers type 25: inhoud 20 liter kantelbaar en RVS onderstel + Korf

Excl. BTW: € 495,04 Incl. BTW: € 599,00
Product code: 160652

Beschikbaarheid: Op voorraad

Wij kunnen dit product leveren, maar hebben dit product nu niet op voorraad. neem eerst even contact met ons op zodat wij de levertijd met u door kunnen spreken.

Informeer bij ons

Productinformatie:

Fruitpers type 25: inhoud 20 liter kantelbaar en RVS onderstel + Korf
Persen, een extractiemethode waarbij druk wordt uitgeoefend op de pulp. Hierdoor wordt het sap eruit geperst.
Persen van de pulp geeft een hogere sapopbrengst dan persen van de hele vrucht.
Het persen van de pulp kunnen we vergelijken met het uitknijpen van een spons, de structuur blijft behouden terwijl het sap door de kanaaltjes afloopt. Persen moet altijd langzaam gebeuren, het sap moet er regelmatig uit lopen. De hoogte van de persdruk is minder belangrijk dan het trapsgewijze verhogen van de druk met korte tijdsintervallen.
Verhoog de persdruk pas wanneer de uitlopende sapstroom ophoudt.
Al te zwaar persen op het laatst levert veel tannine op . Het verdient aanbeveling een perszak te gebruiken, omdat anders de pulp in alle hoeken en gaten wordt geperst.

Details

Fruitpers type 25: inhoud 20 liter kantelbaar en RVS onderstel + Korf Persen, een extractiemethode waarbij druk wordt uitgeoefend op de pulp. Hierdoor wordt het sap eruit geperst. Persen van de pulp geeft een hogere sapopbrengst dan persen van de hele vrucht. Het persen van de pulp kunnen we vergelijken met het uitknijpen van een spons, de structuur blijft behouden terwijl het sap door de kanaaltjes afloopt. Persen moet altijd langzaam gebeuren, het sap moet er regelmatig uit lopen. De hoogte van de persdruk is minder belangrijk dan het trapsgewijze verhogen van de druk met korte tijdsintervallen. Verhoog de persdruk pas wanneer de uitlopende sapstroom ophoudt. Al te zwaar persen op het laatst levert veel tannine op . Het verdient aanbeveling een perszak te gebruiken, omdat anders de pulp in alle hoeken en gaten wordt geperst.