Winkelwagen - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

 
Welkom!
Vanwege aangescherpte richtlijnen en aanwijzingen in de winkel en van het personeel kunt u bij ons winkelen.

Wij zoeken nog een collega! Is werken bij ons iets voor jou? Zie dan de vacature voor locatie Jubbega.

Wij zijn geopend op dinsdag tot en met vrijdag van 10-18 uur en zaterdag van 10-17 uur

Op het moment is het erg druk met online bestellingen en geldt er een verwerking van orders van 2-4 werkdagen.
Return to Previous Page

Fruitpers type 25: inhoud 20 liter kantelbaar en RVS onderstel + Korf

Excl. BTW: € 495,04 Incl. BTW: € 599,00
Product code: 160652

Beschikbaarheid: Op voorraad

Wij kunnen dit product leveren, maar wij houden dit niet in grote aantallen op voorraad. U kunt het beste eerst even contact met ons opnemen zodat wij de levertijd met u door kunnen spreken.

Informeer bij ons

Productinformatie:

Fruitpers type 25: inhoud 20 liter kantelbaar en RVS onderstel + Korf
Persen, een extractiemethode waarbij druk wordt uitgeoefend op de pulp. Hierdoor wordt het sap eruit geperst.
Persen van de pulp geeft een hogere sapopbrengst dan persen van de hele vrucht.
Het persen van de pulp kunnen we vergelijken met het uitknijpen van een spons, de structuur blijft behouden terwijl het sap door de kanaaltjes afloopt. Persen moet altijd langzaam gebeuren, het sap moet er regelmatig uit lopen. De hoogte van de persdruk is minder belangrijk dan het trapsgewijze verhogen van de druk met korte tijdsintervallen.
Verhoog de persdruk pas wanneer de uitlopende sapstroom ophoudt.
Al te zwaar persen op het laatst levert veel tannine op . Het verdient aanbeveling een perszak te gebruiken, omdat anders de pulp in alle hoeken en gaten wordt geperst.

Details

Fruitpers type 25: inhoud 20 liter kantelbaar en RVS onderstel + Korf Persen, een extractiemethode waarbij druk wordt uitgeoefend op de pulp. Hierdoor wordt het sap eruit geperst. Persen van de pulp geeft een hogere sapopbrengst dan persen van de hele vrucht. Het persen van de pulp kunnen we vergelijken met het uitknijpen van een spons, de structuur blijft behouden terwijl het sap door de kanaaltjes afloopt. Persen moet altijd langzaam gebeuren, het sap moet er regelmatig uit lopen. De hoogte van de persdruk is minder belangrijk dan het trapsgewijze verhogen van de druk met korte tijdsintervallen. Verhoog de persdruk pas wanneer de uitlopende sapstroom ophoudt. Al te zwaar persen op het laatst levert veel tannine op . Het verdient aanbeveling een perszak te gebruiken, omdat anders de pulp in alle hoeken en gaten wordt geperst.