Winkelwagen - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

 
Welkom!
Vanwege aangescherpte richtlijnen en aanwijzingen in de winkel en van het personeel kunt u bij ons winkelen.

Wij zoeken nog een collega! Is werken bij ons iets voor jou? Zie dan de vacature voor locatie Jubbega.

Wij zijn geopend op dinsdag tot en met vrijdag van 10-18 uur en zaterdag van 10-17 uur

Op het moment is het erg druk met online bestellingen en geldt er een verwerking van orders van 2-4 werkdagen.
Return to Previous Page

Gärei gistingsvat 250 Liter

Excl. BTW: € 329,75 Incl. BTW: € 399,00
Product code: 21070

Beschikbaarheid: Op voorraad

Wij kunnen dit product leveren, maar wij houden dit niet in grote aantallen op voorraad. U kunt het beste eerst even contact met ons opnemen zodat wij de levertijd met u door kunnen spreken.

Informeer bij ons

Productinformatie:

Gärei gistingsvat 250 Liter

Biodynamische gisting in de ei-vorm .
zonder hoeken en randen.
Voor wijn, cider en bier geschikt voor fermentatie fase en de opslag.
Het proces verloopt dan ook vriendelijk en de drank kan zich volledige ontplooien . Het idee van de gisting of rijping in het ei is een terugkeer naar de oude methoden, maar met nieuwe materialen. Zelfs in de oudheid wijn in eivormige amforen is gerijpt.
Na experimenten met eivormige vergisten succes getest in beton wijnbouw afgelopen jaren.
Speidel heeft het Gärei ontwikkeld van voedingskwaliteit PE.

Gärei met bodem en deksel.
Prijs zonder de kraan en

Gärei
De Gärei is geschikt voor de vergisting van wijn, bier en cider.
Probeer het en ontdek het zelf!
De Sauerstoffpermeabilität levensmiddelen geschikte kunststof zorgt voor een uniforme invloed van zuurstof en biedt daarmee een ideale proces van fermentatie en rijping.
Na de gisting, de gladde binnenkant oppervlak is eenvoudig te reinigen.

AFMETINGEN
Breedte 76 cm
Hoogte 120 cm

Details

Gärei gistingsvat 250 Liter Biodynamische gisting in de ei-vorm . zonder hoeken en randen. Voor wijn, cider en bier geschikt voor fermentatie fase en de opslag. Het proces verloopt dan ook vriendelijk en de drank kan zich volledige ontplooien . Het idee van de gisting of rijping in het ei is een terugkeer naar de oude methoden, maar met nieuwe materialen. Zelfs in de oudheid wijn in eivormige amforen is gerijpt. Na experimenten met eivormige vergisten succes getest in beton wijnbouw afgelopen jaren. Speidel heeft het Gärei ontwikkeld van voedingskwaliteit PE. Gärei met bodem en deksel. Prijs zonder de kraan en Gärei De Gärei is geschikt voor de vergisting van wijn, bier en cider. Probeer het en ontdek het zelf! De Sauerstoffpermeabilität levensmiddelen geschikte kunststof zorgt voor een uniforme invloed van zuurstof en biedt daarmee een ideale proces van fermentatie en rijping. Na de gisting, de gladde binnenkant oppervlak is eenvoudig te reinigen. AFMETINGEN Breedte 76 cm Hoogte 120 cm