Winkelwagen - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

 
Welkom!


Maandag locatie Beek en Donk geopend tot 17.00 uur. 

Jubbega op Maandag en Zaterdag gesloten

Hemelvaart en Pinksteren gesloten

Zakken van 25 kg worden arbo technisch niet meer met de pakkettendienst verstuurd, maar kunnen worden afgehaald in onze winkel. 

Wij verzenden van ons moutassortiment alle soorten per zak van 20 kg.

Bedrijven kunnen uiteraard voor palletzendingen 25 kg aan mouten ontvangen. neem gerust even contact op voor de voorwaarden.

Uitgelicht product.

Voor uw IPA ,Gerstewijn,  Stout, Bruin en Blond Wyeast 1335 British Ale II 

Tolerantie tot 10% artikel 1861335

Return to Previous Page

Koriander zaad 100 gram

Excl. BTW: € 2,06 Incl. BTW: € 2,25
Product code: 24049

Beschikbaarheid: Op voorraad

Productinformatie:

Koriander is een plant met een fris en aromatisch geur en wordt veel gebruikt in Aziatische gerechten. De zaden worden veelal gebruikt in witbier en bockbier, maar ook wel in dubbels en tripels.

Koriander kun je toevoegen tijdens het koelen of aan het einde van het kookproces. Je kunt experimenteren met hoeveelheden vanaf 2 gram per 10 liter. Als je meer dan 4-5 gram per 10 liter gebruikt gaat de smaak van de koriander al gauw overheersen. Dit hangt wel af van het type bier en het gebruik van andere kruiden.

Gebruik bierkruiden gedoseerd, ze hebben over het algemeen een overheersende smaak. Bierkruiden worden over het algemeen in het laatste deel van het kookproces van de wort toegevoegd.

Details

Koriander is een plant met een fris en aromatisch geur en wordt veel gebruikt in Aziatische gerechten. De zaden worden veelal gebruikt in witbier en bockbier, maar ook wel in dubbels en tripels. Koriander kun je toevoegen tijdens het koelen of aan het einde van het kookproces. Je kunt experimenteren met hoeveelheden vanaf 2 gram per 10 liter. Als je meer dan 4-5 gram per 10 liter gebruikt gaat de smaak van de koriander al gauw overheersen. Dit hangt wel af van het type bier en het gebruik van andere kruiden. Gebruik bierkruiden gedoseerd, ze hebben over het algemeen een overheersende smaak. Bierkruiden worden over het algemeen in het laatste deel van het kookproces van de wort toegevoegd.