Winkelwagen - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

 
Welkom!
Vanwege aangescherpte richtlijnen en aanwijzingen in de winkel en van het personeel kunt u bij ons winkelen.

Wij zoeken nog een collega!! Is werken bij ons iets voor jou? Zie dan de vacature voor locatie Jubbega

Gebruikt u normaal korrelgist? Nu Wyeast vloeibare gist in de aanbieding voor extra smaakprofielen.

Wij zijn geopend op dinsdag tot en met vrijdag van 10-18.00 uur en Zaterdag van 10-17.00 uur

Beste Brouwer/ fruitliefhebber. Op het moment is het erg druk aan bestellingen on-line. Bestel tijdig om teleurstelling te voorkomen.
Return to Previous Page

Koriander zaad 100 gram

Excl. BTW: € 2,06 Incl. BTW: € 2,25
Product code: 24049

Beschikbaarheid: Op voorraad

Productinformatie:

Koriander is een plant met een fris en aromatisch geur en wordt veel gebruikt in Aziatische gerechten. De zaden worden veelal gebruikt in witbier en bockbier, maar ook wel in dubbels en tripels.

Koriander kun je toevoegen tijdens het koelen of aan het einde van het kookproces. Je kunt experimenteren met hoeveelheden vanaf 2 gram per 10 liter. Als je meer dan 4-5 gram per 10 liter gebruikt gaat de smaak van de koriander al gauw overheersen. Dit hangt wel af van het type bier en het gebruik van andere kruiden.

Gebruik bierkruiden gedoseerd, ze hebben over het algemeen een overheersende smaak. Bierkruiden worden over het algemeen in het laatste deel van het kookproces van de wort toegevoegd.

Details

Koriander is een plant met een fris en aromatisch geur en wordt veel gebruikt in Aziatische gerechten. De zaden worden veelal gebruikt in witbier en bockbier, maar ook wel in dubbels en tripels. Koriander kun je toevoegen tijdens het koelen of aan het einde van het kookproces. Je kunt experimenteren met hoeveelheden vanaf 2 gram per 10 liter. Als je meer dan 4-5 gram per 10 liter gebruikt gaat de smaak van de koriander al gauw overheersen. Dit hangt wel af van het type bier en het gebruik van andere kruiden. Gebruik bierkruiden gedoseerd, ze hebben over het algemeen een overheersende smaak. Bierkruiden worden over het algemeen in het laatste deel van het kookproces van de wort toegevoegd.