Winkelwagen - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

 
Welkom!
Bij ons kunt u terecht als bedrijf maar ook als particulier. We hebben vanwege de lockdown een grote toename aan orders, houdt daarom rekening met zeker 4 werkdagen verwerking

U bent van harte welkom in onze winkel. Op afspraak kunt u weer bij ons in de winkel shoppen. Gaarne van te voren even een telefoontje voor de planning. Voor on-line afhaalorders geldt; Afhalen na het ontvangen van een afhaalbericht. De order mag per pin in de winkel afgerekend worden

Nieuw in ons assortiment diverse mouten in zak van 20 kg

Return to Previous Page

Koriander zaad 100 gram

Excl. BTW: € 2,06 Incl. BTW: € 2,25
Product code: 24049

Beschikbaarheid: Op voorraad

Productinformatie:

Koriander is een plant met een fris en aromatisch geur en wordt veel gebruikt in Aziatische gerechten. De zaden worden veelal gebruikt in witbier en bockbier, maar ook wel in dubbels en tripels.

Koriander kun je toevoegen tijdens het koelen of aan het einde van het kookproces. Je kunt experimenteren met hoeveelheden vanaf 2 gram per 10 liter. Als je meer dan 4-5 gram per 10 liter gebruikt gaat de smaak van de koriander al gauw overheersen. Dit hangt wel af van het type bier en het gebruik van andere kruiden.

Gebruik bierkruiden gedoseerd, ze hebben over het algemeen een overheersende smaak. Bierkruiden worden over het algemeen in het laatste deel van het kookproces van de wort toegevoegd.

Details

Koriander is een plant met een fris en aromatisch geur en wordt veel gebruikt in Aziatische gerechten. De zaden worden veelal gebruikt in witbier en bockbier, maar ook wel in dubbels en tripels. Koriander kun je toevoegen tijdens het koelen of aan het einde van het kookproces. Je kunt experimenteren met hoeveelheden vanaf 2 gram per 10 liter. Als je meer dan 4-5 gram per 10 liter gebruikt gaat de smaak van de koriander al gauw overheersen. Dit hangt wel af van het type bier en het gebruik van andere kruiden. Gebruik bierkruiden gedoseerd, ze hebben over het algemeen een overheersende smaak. Bierkruiden worden over het algemeen in het laatste deel van het kookproces van de wort toegevoegd.