Winkelwagen - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

 
Welkom!

U bent van harte welkom in onze winkels voor uw brouwproducten, ingredienten en meer om uw hobby te kunnen uitbreiden. Voor kaasmaken en fruit inmaken bent u hier ook aan het juiste adres.

 

Sinds kort verzenden wij van ons moutassortiment alle soorten per zak van 20 kg.

Bedrijven kunnen uiteraard voor palletzendingen 25 kg aan mouten ontvangen. neem gerust even contact op voor de voorwaarden.

 

Uitgelicht product.

Mangrove jacks m02

cider gist 9 gram

per stuk €2,99

Return to Previous Page

Koriander zaad 25 gram

Excl. BTW: € 0,87 Incl. BTW: € 0,95
Product code: 24048

Beschikbaarheid: Op voorraad

Productinformatie:

Koriander is een plant met een fris en aromatisch geur en wordt veel gebruikt in Aziatische gerechten. De zaden worden veelal gebruikt in witbier en bockbier, maar ook wel in dubbels en tripels.

Koriander kun je toevoegen tijdens het koelen of aan het einde van het kookproces. Je kunt experimenteren met hoeveelheden vanaf 2 gram per 10 liter. Als je meer dan 4-5 gram per 10 liter gebruikt gaat de smaak van de koriander al gauw overheersen. Dit hangt wel af van het type bier en het gebruik van andere kruiden.

Gebruik bierkruiden gedoseerd, ze hebben over het algemeen een overheersende smaak. Bierkruiden worden over het algemeen in het laatste deel van het kookproces van de wort toegevoegd.

Details

Koriander is een plant met een fris en aromatisch geur en wordt veel gebruikt in Aziatische gerechten. De zaden worden veelal gebruikt in witbier en bockbier, maar ook wel in dubbels en tripels. Koriander kun je toevoegen tijdens het koelen of aan het einde van het kookproces. Je kunt experimenteren met hoeveelheden vanaf 2 gram per 10 liter. Als je meer dan 4-5 gram per 10 liter gebruikt gaat de smaak van de koriander al gauw overheersen. Dit hangt wel af van het type bier en het gebruik van andere kruiden. Gebruik bierkruiden gedoseerd, ze hebben over het algemeen een overheersende smaak. Bierkruiden worden over het algemeen in het laatste deel van het kookproces van de wort toegevoegd.