Winkelwagen - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

 
Welkom!
Bij ons kunt u terecht als bedrijf maar ook als particulier. Op maandag zijn we gesloten.
wij zoeken leuke collega's (zie vacature).

Ivm vakantietijd kan het zijn dat de orders er wat langer over doen dan u van ons bent gewend.

Mede en sake Wyeast gisten volop op voorraad.

We hebben weer volop marmello nr 1 en 2.

Return to Previous Page

Lallemand Wit (voorheen: Munich) biergist 11 gram

Excl. BTW: € 3,21 Incl. BTW: € 3,50
Product code: 16168

Beschikbaarheid: Op voorraad

Productinformatie:

Lallemand Wit (voorheen: Munich) biergist 11 gram

LalBrew® Wit (voorheen: Munich) is een relatief neutrale gist die zich uitstekend leent voor een grote verscheidenheid aan tarwebieren. De ester- en fenolproductie is lager dan bij de traditionele hefeweizen-gisten zoals Munich Classic. LalBrew® Wit biedt een basis aromaprofiel van banaanen kruiden, maar laat ruimte aan de brouwer om toevoegingen van andere kruiden,die typisch zijn voor Belgische bieren, te beklemtonen.

Traditionele bierstijlen gebrouwen met deze gist zijn onder andere Belgisch Witbier, American Wheat, Berliner Weiss, Gose, Hefeweizen, Dunkelweizen en Weizenbock.

Sedimentatie: laag
Einddensiteit: middelmatig
Vergistingstemperatuur: 17 - 22 °C
Aangeraden dosis: 50 - 100g/hl

Details

Lallemand Wit (voorheen: Munich) biergist 11 gram LalBrew® Wit (voorheen: Munich) is een relatief neutrale gist die zich uitstekend leent voor een grote verscheidenheid aan tarwebieren. De ester- en fenolproductie is lager dan bij de traditionele hefeweizen-gisten zoals Munich Classic. LalBrew® Wit biedt een basis aromaprofiel van banaanen kruiden, maar laat ruimte aan de brouwer om toevoegingen van andere kruiden,die typisch zijn voor Belgische bieren, te beklemtonen. Traditionele bierstijlen gebrouwen met deze gist zijn onder andere Belgisch Witbier, American Wheat, Berliner Weiss, Gose, Hefeweizen, Dunkelweizen en Weizenbock. Sedimentatie: laag Einddensiteit: middelmatig Vergistingstemperatuur: 17 - 22 °C Aangeraden dosis: 50 - 100g/hl