Winkelwagen - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

 
Welkom!


   Zaterdag 2 juli 10% korting in de winkel in Beek en Donk. 

Locatie Jubbega op Maandag en Zaterdag gesloten.

 

Zakken van 25 kg worden arbo technisch niet meer met de pakkettendienst verstuurd, maar kunnen worden afgehaald in onze winkel. 

Wij verzenden van ons moutassortiment alle soorten per zak van 20 kg.

Bedrijven kunnen uiteraard voor palletzendingen 25 kg aan mouten ontvangen. neem gerust even contact op voor de voorwaarden.

*Bepaalde artikelen uitgesloten Niet geldig op verzendkosten en artikelen die op bestelling zijn.

Return to Previous Page

Lallemand Wit (voorheen: Munich) biergist 11 gram

Excl. BTW: € 2,74 Incl. BTW: € 2,99
Product code: 16168

Beschikbaarheid: Op voorraad

  • Bestel 50 voor € 2,75 elk en bespaar 9%

Productinformatie:

Lallemand Wit (voorheen: Munich) biergist 11 gram

LalBrew® Wit (voorheen: Munich) is een relatief neutrale gist die zich uitstekend leent voor een grote verscheidenheid aan tarwebieren. De ester- en fenolproductie is lager dan bij de traditionele hefeweizen-gisten zoals Munich Classic. LalBrew® Wit biedt een basis aromaprofiel van banaanen kruiden, maar laat ruimte aan de brouwer om toevoegingen van andere kruiden,die typisch zijn voor Belgische bieren, te beklemtonen.

Traditionele bierstijlen gebrouwen met deze gist zijn onder andere Belgisch Witbier, American Wheat, Berliner Weiss, Gose, Hefeweizen, Dunkelweizen en Weizenbock.

Sedimentatie: laag
Einddensiteit: middelmatig
Vergistingstemperatuur: 17 - 22 °C
Aangeraden dosis: 50 - 100g/hl

Details

Lallemand Wit (voorheen: Munich) biergist 11 gram LalBrew® Wit (voorheen: Munich) is een relatief neutrale gist die zich uitstekend leent voor een grote verscheidenheid aan tarwebieren. De ester- en fenolproductie is lager dan bij de traditionele hefeweizen-gisten zoals Munich Classic. LalBrew® Wit biedt een basis aromaprofiel van banaanen kruiden, maar laat ruimte aan de brouwer om toevoegingen van andere kruiden,die typisch zijn voor Belgische bieren, te beklemtonen. Traditionele bierstijlen gebrouwen met deze gist zijn onder andere Belgisch Witbier, American Wheat, Berliner Weiss, Gose, Hefeweizen, Dunkelweizen en Weizenbock. Sedimentatie: laag Einddensiteit: middelmatig Vergistingstemperatuur: 17 - 22 °C Aangeraden dosis: 50 - 100g/hl