LALLEMAND LalBrew® Premium biergist gedroogd Diamond Lager - 11 g

€ 3,49
Op voorraad
Artikelcode
16286
Lallemand Diamond lagergist biergist 11 gram Diamond de perfecte keuze voor het volledige scala van pils bieren. De Diamond giststam is ontstaan ​​in Duitsland en wordt gebruikt door commerciële brouwerijen over de hele wereld voor de productie van bier in een breed scala van brouwerij maten en omgevingen. Diamond gist is geproduceerd met behulp van geavanceerde technieken Lallemand ontwikkeld om de hoogste normen in de fermentatie en smaak productie te handhaven. Elke fase van de productie wordt gecontroleerd en getest om absolute consistentie te verzekeren van partij tot partij, waardoor u de best mogelijke resultaten elke keer weer. • Quick start en een krachtige gisting, die in 5 dagen boven de 12 ° C kan worden afgerond. • Hoge demping. • Fermentation rate, gisting tijd en de mate van demping is afhankelijk van de dichtheid van de enting, gist handling, gisting temperatuur en de voedingskwaliteit van de wort. • uit vlokkende stam; bezinken kan worden bevorderd door het koelen. • De geur en smaak zijn bijna neutraal geen bijsmaak als u de gist op de juiste wijze behandeld. Het kan de neiging om, als gevolg van flocculatie, een geringe reductie van hop bitter niveaus. • Bij voorkeur te gebruiken bij de traditionele pils temperaturen (10-15ºC). Aangeraden dosis: 2 gram per Liter
Lallemand Diamond lagergist biergist 11 gram

Diamond de perfecte keuze voor het volledige scala van pils bieren.

De Diamond giststam is ontstaan ​​in Duitsland en wordt gebruikt door commerciële brouwerijen over de hele wereld voor de productie van bier in een breed scala van brouwerij maten en omgevingen. Diamond gist is geproduceerd met behulp van geavanceerde technieken Lallemand ontwikkeld om de hoogste normen in de fermentatie en smaak productie te handhaven.

Elke fase van de productie wordt gecontroleerd en getest om absolute consistentie te verzekeren van partij tot partij, waardoor u de best mogelijke resultaten elke keer weer.

• Quick start en een krachtige gisting, die in 5 dagen boven de 12 ° C kan worden afgerond.
• Hoge demping.
• Fermentation rate, gisting tijd en de mate van demping is afhankelijk van de dichtheid van de enting, gist handling, gisting temperatuur en de voedingskwaliteit van de wort.
• uit vlokkende stam; bezinken kan worden bevorderd door het koelen.
• De geur en smaak zijn bijna neutraal geen bijsmaak als u de gist op de juiste wijze behandeld. Het kan de neiging om, als gevolg van flocculatie, een geringe reductie van hop bitter niveaus.
• Bij voorkeur te gebruiken bij de traditionele pils temperaturen (10-15ºC).

Aangeraden dosis: 2 gram per Liter
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan