Winkelwagen - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

 
Welkom!
In verband met de lock down zijn we genoodzaakt om onze fysieke winkels te sluiten per 14-12-2020. Hierdoor hebben we een verlooptijd van 3-4 werkdagen tot verzending

Wij doen ons uiterste best alle orders zo snel mogelijk te verzenden. Gelieve daar rekening mee te houden!

Voor afhaalorders geldt; Afhalen alleen voor bedrijven, na het ontvangen van een afhaalbericht en de order moet on-line zijn voldaan

Helaas zijn we gesloten voor particulieren afhalingen in verband met de lockdown.

Nieuw in ons assortiment The Swaen Mouten

Return to Previous Page

Mauribrew Ale biergist 12.5 gram

Excl. BTW: € 2,71 Incl. BTW: € 2,95
Product code: 18209

Beschikbaarheid: Op voorraad

Wij kunnen dit product leveren, maar wij houden dit niet in grote aantallen op voorraad. U kunt het beste eerst even contact met ons opnemen zodat wij de levertijd met u door kunnen spreken.

Informeer bij ons

Productinformatie:

Mauribrew Ale biergist 12.5 gram

Bovengist (English Ale Y 514).
Vergistingstemperatuur: 17° – 30°C.
Wort aan 10 – 11°P gemakkelijk vergist tot 2°P.
Alcoholtolerantie tot 9,5 vol%.
Vrij goede sedimentatie zelfs bij temperaturen van 20° - 30°C.

Dosis: 25 – 50 g per 1 hl (5 tot 10 x 106 levende cellen per ml)

Gebruik: rehydrateer de gist door het in 5 tot 10x zijn volume aan water (37 – 40°C) te strooien. 15 minuten wachten (maximaal 30 minuten) en dan de temperatuur aanpassen alvorens het wort eraan toe te voegen. Temperatuursverschil tussen gist en wort maximaal 5°C. Beste resultaat met wort aan 15°C of hoger.

Details

Mauribrew Ale biergist 12.5 gram Bovengist (English Ale Y 514). Vergistingstemperatuur: 17° – 30°C. Wort aan 10 – 11°P gemakkelijk vergist tot 2°P. Alcoholtolerantie tot 9,5 vol%. Vrij goede sedimentatie zelfs bij temperaturen van 20° - 30°C. Dosis: 25 – 50 g per 1 hl (5 tot 10 x 106 levende cellen per ml) Gebruik: rehydrateer de gist door het in 5 tot 10x zijn volume aan water (37 – 40°C) te strooien. 15 minuten wachten (maximaal 30 minuten) en dan de temperatuur aanpassen alvorens het wort eraan toe te voegen. Temperatuursverschil tussen gist en wort maximaal 5°C. Beste resultaat met wort aan 15°C of hoger.