Winkelwagen - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

 
Welkom!
Vanwege aangescherpte richtlijnen en aanwijzingen in de winkel en van het personeel kunt u bij ons winkelen.

Wij zoeken nog een collega!! Is werken bij ons iets voor jou? Zie dan de vacature voor locatie Jubbega

Gebruikt u normaal korrelgist? Nu Wyeast vloeibare gist in de aanbieding voor extra smaakprofielen.

Wij zijn geopend op dinsdag tot en met vrijdag van 10-18.00 uur en Zaterdag van 10-17.00 uur

Op het moment is het erg druk aan bestellingen on-line. Bestel tijdig om teleurstelling te voorkomen.
Return to Previous Page

Mauribrew Ale biergist 12.5 gram

Excl. BTW: € 2,71 Incl. BTW: € 2,95
Product code: 18209

Beschikbaarheid: Op voorraad

Wij kunnen dit product leveren, maar wij houden dit niet in grote aantallen op voorraad. U kunt het beste eerst even contact met ons opnemen zodat wij de levertijd met u door kunnen spreken.

Informeer bij ons

Productinformatie:

Mauribrew Ale biergist 12.5 gram

Bovengist (English Ale Y 514).
Vergistingstemperatuur: 17° – 30°C.
Wort aan 10 – 11°P gemakkelijk vergist tot 2°P.
Alcoholtolerantie tot 9,5 vol%.
Vrij goede sedimentatie zelfs bij temperaturen van 20° - 30°C.

Dosis: 25 – 50 g per 1 hl (5 tot 10 x 106 levende cellen per ml)

Gebruik: rehydrateer de gist door het in 5 tot 10x zijn volume aan water (37 – 40°C) te strooien. 15 minuten wachten (maximaal 30 minuten) en dan de temperatuur aanpassen alvorens het wort eraan toe te voegen. Temperatuursverschil tussen gist en wort maximaal 5°C. Beste resultaat met wort aan 15°C of hoger.

Details

Mauribrew Ale biergist 12.5 gram Bovengist (English Ale Y 514). Vergistingstemperatuur: 17° – 30°C. Wort aan 10 – 11°P gemakkelijk vergist tot 2°P. Alcoholtolerantie tot 9,5 vol%. Vrij goede sedimentatie zelfs bij temperaturen van 20° - 30°C. Dosis: 25 – 50 g per 1 hl (5 tot 10 x 106 levende cellen per ml) Gebruik: rehydrateer de gist door het in 5 tot 10x zijn volume aan water (37 – 40°C) te strooien. 15 minuten wachten (maximaal 30 minuten) en dan de temperatuur aanpassen alvorens het wort eraan toe te voegen. Temperatuursverschil tussen gist en wort maximaal 5°C. Beste resultaat met wort aan 15°C of hoger.