Winkelwagen - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

 
Welkom!
Vanwege aangescherpte richtlijnen en aanwijzingen in de winkel en van het personeel kunt u bij ons winkelen.

Wij zoeken nog een collega!! Is werken bij ons iets voor jou? Zie dan de vacature voor locatie Jubbega

Gebruikt u normaal korrelgist? Nu Wyeast vloeibare gist in de aanbieding voor extra smaakprofielen.

Wij zijn geopend op dinsdag tot en met vrijdag van 10-18.00 uur en Zaterdag van 10-17.00 uur

Op het moment is het erg druk aan bestellingen on-line. Bestel tijdig om teleurstelling te voorkomen.
Return to Previous Page

Mauribrew Lager 497 biergist 12.5 gram

Excl. BTW: € 2,71 Incl. BTW: € 2,95
Product code: 18211

Beschikbaarheid: Op voorraad

Productinformatie:

Mauribrew Lager 497 biergist 12.5 gram

Lagergist (Y 497). Deze gistsoort heeft weinig zuurstof nodig tijdens de gisting. Vergisting zonder schuimvorming. Vergistingstemperatur: 15° - 30°C. Het bier wordt goed helder op een natuurlijke manier en de gist vormt een compact sediment.

Dosis: 25 – 50 g per 1hl (5 tot 10 x 106 levende cellen per ml)

Gebruik: rehydrateer de gist door het in 5 tot 10x zijn volume aan water (37 – 40°C) te strooien. 15 minuten wachten (maximaal 30 minuten) en dan de temperatuur aanpassen alvorens het wort eraan toe te voegen. Temperatuursverschil tussen gist en wort maximaal 5°C. Beste resultaat met wort aan 15°C of hoger

Details

Mauribrew Lager 497 biergist 12.5 gram Lagergist (Y 497). Deze gistsoort heeft weinig zuurstof nodig tijdens de gisting. Vergisting zonder schuimvorming. Vergistingstemperatur: 15° - 30°C. Het bier wordt goed helder op een natuurlijke manier en de gist vormt een compact sediment. Dosis: 25 – 50 g per 1hl (5 tot 10 x 106 levende cellen per ml) Gebruik: rehydrateer de gist door het in 5 tot 10x zijn volume aan water (37 – 40°C) te strooien. 15 minuten wachten (maximaal 30 minuten) en dan de temperatuur aanpassen alvorens het wort eraan toe te voegen. Temperatuursverschil tussen gist en wort maximaal 5°C. Beste resultaat met wort aan 15°C of hoger.