Winkelwagen - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

 
Welkom!
Vanwege aangescherpte richtlijnen en aanwijzingen in de winkel en van het personeel kunt u bij ons winkelen. Draag hier ook uw mondkapje en houd afstand.

Vrijdag 27-11-2020 koopavond tot 20.00 uur in filiaal in Beek en donk. Korting tot 10% in onze winkels alleen op vrijdag 27-11-2020 van 10.00 uur tot 20.00 uur.

Kijk van vrijdag tot en met zondag bij onze blackfriday promo online deals.

Op het moment is het erg druk met online bestellingen en geldt er een verwerking van orders van 3-4 werkdagen. Houd dus rekening met uw planning
Return to Previous Page

Mauribrew Lager 497 biergist 12.5 gram

Excl. BTW: € 2,71 Incl. BTW: € 2,95
Product code: 18211

Beschikbaarheid: Op voorraad

Productinformatie:

Mauribrew Lager 497 biergist 12.5 gram

Lagergist (Y 497). Deze gistsoort heeft weinig zuurstof nodig tijdens de gisting. Vergisting zonder schuimvorming. Vergistingstemperatur: 15° - 30°C. Het bier wordt goed helder op een natuurlijke manier en de gist vormt een compact sediment.

Dosis: 25 – 50 g per 1hl (5 tot 10 x 106 levende cellen per ml)

Gebruik: rehydrateer de gist door het in 5 tot 10x zijn volume aan water (37 – 40°C) te strooien. 15 minuten wachten (maximaal 30 minuten) en dan de temperatuur aanpassen alvorens het wort eraan toe te voegen. Temperatuursverschil tussen gist en wort maximaal 5°C. Beste resultaat met wort aan 15°C of hoger

Details

Mauribrew Lager 497 biergist 12.5 gram Lagergist (Y 497). Deze gistsoort heeft weinig zuurstof nodig tijdens de gisting. Vergisting zonder schuimvorming. Vergistingstemperatur: 15° - 30°C. Het bier wordt goed helder op een natuurlijke manier en de gist vormt een compact sediment. Dosis: 25 – 50 g per 1hl (5 tot 10 x 106 levende cellen per ml) Gebruik: rehydrateer de gist door het in 5 tot 10x zijn volume aan water (37 – 40°C) te strooien. 15 minuten wachten (maximaal 30 minuten) en dan de temperatuur aanpassen alvorens het wort eraan toe te voegen. Temperatuursverschil tussen gist en wort maximaal 5°C. Beste resultaat met wort aan 15°C of hoger.