Winkelwagen - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

 
Welkom!
Bij ons kunt u terecht als bedrijf maar ook als particulier. We hebben vanwege de lockdown een grote toename aan orders, houdt daarom rekening met zeker 4 werkdagen verwerking

U bent van harte welkom in onze winkel. Op afspraak kunt u weer bij ons in de winkel shoppen. Gaarne van te voren even een telefoontje voor de planning. Voor on-line afhaalorders geldt; Afhalen na het ontvangen van een afhaalbericht. De order mag per pin in de winkel afgerekend worden

Nieuw in ons assortiment diverse mouten in zak van 20 kg

Return to Previous Page

Mauribrew Lager 497 biergist 500 gram

Excl. BTW: € 41,24 Incl. BTW: € 44,95
Product code: 18212

Beschikbaarheid: Op voorraad

Productinformatie:

Mauribrew Lager 497 biergist 500 gram

Lagergist (Y 497). Deze gistsoort heeft weinig zuurstof nodig tijdens de gisting. Vergisting zonder schuimvorming. Vergistingstemperatur: 15° - 30°C. Het bier wordt goed helder op een natuurlijke manier en de gist vormt een compact sediment.

Dosis: 25 – 50 g per 1hl (5 tot 10 x 106 levende cellen per ml)

Gebruik: rehydrateer de gist door het in 5 tot 10x zijn volume aan water (37 – 40°C) te strooien. 15 minuten wachten (maximaal 30 minuten) en dan de temperatuur aanpassen alvorens het wort eraan toe te voegen. Temperatuursverschil tussen gist en wort maximaal 5°C. Beste resultaat met wort aan 15°C of hoger

Details

Mauribrew Lager 497 biergist 500 gram Lagergist (Y 497). Deze gistsoort heeft weinig zuurstof nodig tijdens de gisting. Vergisting zonder schuimvorming. Vergistingstemperatur: 15° - 30°C. Het bier wordt goed helder op een natuurlijke manier en de gist vormt een compact sediment. Dosis: 25 – 50 g per 1hl (5 tot 10 x 106 levende cellen per ml) Gebruik: rehydrateer de gist door het in 5 tot 10x zijn volume aan water (37 – 40°C) te strooien. 15 minuten wachten (maximaal 30 minuten) en dan de temperatuur aanpassen alvorens het wort eraan toe te voegen. Temperatuursverschil tussen gist en wort maximaal 5°C. Beste resultaat met wort aan 15°C of hoger.