Winkelwagen - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

 
Welkom!
Bij ons kunt u terecht als bedrijf maar ook als particulier. Op maandag zijn we gesloten.
wij zoeken leuke collega's (zie vacature).

Ivm vakantietijd kan het zijn dat de orders er wat langer over doen dan u van ons bent gewend.

Mede en sake Wyeast gisten volop op voorraad.

We hebben weer volop marmello nr 1 en 2.

Return to Previous Page

Mauribrew Lager 497 biergist 500 gram

Excl. BTW: € 41,24 Incl. BTW: € 44,95
Product code: 18212

Beschikbaarheid: Op voorraad

Productinformatie:

Mauribrew Lager 497 biergist 500 gram

Lagergist (Y 497). Deze gistsoort heeft weinig zuurstof nodig tijdens de gisting. Vergisting zonder schuimvorming. Vergistingstemperatur: 15° - 30°C. Het bier wordt goed helder op een natuurlijke manier en de gist vormt een compact sediment.

Dosis: 25 – 50 g per 1hl (5 tot 10 x 106 levende cellen per ml)

Gebruik: rehydrateer de gist door het in 5 tot 10x zijn volume aan water (37 – 40°C) te strooien. 15 minuten wachten (maximaal 30 minuten) en dan de temperatuur aanpassen alvorens het wort eraan toe te voegen. Temperatuursverschil tussen gist en wort maximaal 5°C. Beste resultaat met wort aan 15°C of hoger

Details

Mauribrew Lager 497 biergist 500 gram Lagergist (Y 497). Deze gistsoort heeft weinig zuurstof nodig tijdens de gisting. Vergisting zonder schuimvorming. Vergistingstemperatur: 15° - 30°C. Het bier wordt goed helder op een natuurlijke manier en de gist vormt een compact sediment. Dosis: 25 – 50 g per 1hl (5 tot 10 x 106 levende cellen per ml) Gebruik: rehydrateer de gist door het in 5 tot 10x zijn volume aan water (37 – 40°C) te strooien. 15 minuten wachten (maximaal 30 minuten) en dan de temperatuur aanpassen alvorens het wort eraan toe te voegen. Temperatuursverschil tussen gist en wort maximaal 5°C. Beste resultaat met wort aan 15°C of hoger.