Winkelwagen - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

 
Welkom!

U bent van harte welkom in onze winkels voor uw brouwproducten, ingredienten en meer om uw hobby te kunnen uitbreiden. Voor kaasmaken en fruit inmaken bent u hier ook aan het juiste adres.

 

Sinds kort verzenden wij van ons moutassortiment alle soorten per zak van 20 kg.

Bedrijven kunnen uiteraard voor palletzendingen 25 kg aan mouten ontvangen. neem gerust even contact op voor de voorwaarden.

 

Return to Previous Page

Oranjeschil / sinaasappelschil bitter 100 gram

Excl. BTW: € 1,88 Incl. BTW: € 2,05
Product code: 24052

Beschikbaarheid: Op voorraad

Productinformatie:

Oranjeschil of sinaasappelschil, is de gesneden schil van een gedroogde sinaasappel zonder het witte velletje of merg. Een gedroogde sinaasappelschil is net zo smaakvol als een verse sinaasappel.

Sinaasappelschil bevordert de spijsvertering, werkt ontspannend en bevordert een goede slaap. Hierdoor wordt sinaasappelschil ook veel gebruikt in thee.

Een dosering van ongeveer 1 gram per liter bier zorgt voor een aangename lichte sinaasappelsmaak.

Oranjeschil wordt veel gebruikt bij witbieren (bij witbieren wordt over het algemeen de zoete variant gebruikt), tripels en dubbels. Echter is de sinaasappelschil voor een sinaasappelliefhebber een aangename toevoeging in ieder bier.

Gebruik bierkruiden gedoseerd, ze hebben over het algemeen een overheersende smaak. Bierkruiden worden over het algemeen in het laatste deel van het kookproces van de wort toegevoegd.

Details

Oranjeschil of sinaasappelschil, is de gesneden schil van een gedroogde sinaasappel zonder het witte velletje of merg. Een gedroogde sinaasappelschil is net zo smaakvol als een verse sinaasappel. Sinaasappelschil bevordert de spijsvertering, werkt ontspannend en bevordert een goede slaap. Hierdoor wordt sinaasappelschil ook veel gebruikt in thee. Een dosering van ongeveer 1 gram per liter bier zorgt voor een aangename lichte sinaasappelsmaak. Oranjeschil wordt veel gebruikt bij witbieren (bij witbieren wordt over het algemeen de zoete variant gebruikt), tripels en dubbels. Echter is de sinaasappelschil voor een sinaasappelliefhebber een aangename toevoeging in ieder bier. Gebruik bierkruiden gedoseerd, ze hebben over het algemeen een overheersende smaak. Bierkruiden worden over het algemeen in het laatste deel van het kookproces van de wort toegevoegd.