Winkelwagen - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

 
Welkom!

U bent van harte welkom in onze winkels voor uw brouwproducten, ingredienten en meer om uw hobby te kunnen uitbreiden. Voor kaasmaken en fruit inmaken bent u hier ook aan het juiste adres.

                                                                                                                                                                                                                            

Sinds kort verzenden wij van ons moutassortiment alle soorten per zak van 20 kg.

Bedrijven kunnen uiteraard voor palletzendingen 25 kg aan mouten ontvangen. neem gerust even contact op voor de voorwaarden.

 

Uitgelicht product.

Omega gisten weer volop op voorraad vanaf €12,50 per stuk.

Return to Previous Page

Swaen© Munich Dark 15-25 EBC 25 KG

Excl. BTW: € 24,75 Incl. BTW: € 29,95
Product code: 265325

Beschikbaarheid: Op voorraad

Wij kunnen dit product leveren, maar hebben dit product nu niet op voorraad. neem eerst even contact met ons op zodat wij de levertijd met u door kunnen spreken.

Informeer bij ons

Productinformatie:

Swaen©Münich Dark 15-25 EBC 25 KG

Zakken van 25 kg kunnen worden afgehaald in de winkel.


Is de basis voor het karakter van het donkere bier. Voor wie op zoek is naar een uitgesproken moutgeur, sterke kleuren en smaak, is de Swaen@ Munich de oplossing. Ideaal voor traditionele donkere bieren, donkerder dan Munich Light. Deze gerst heeft een hoger proteïnegehalte, een intensieve kieming bij 18-20°C en een hoger vochtgehalte bij het weken: 45-48%. Eerst vochtig-warme droging. Nadien droogtemperatuur tussen 95 en 105°C gedurende 4-5 uur.
Vormt de basis voor het typische karakter van donker bier en men gebruikt tot 100% de moutschroot

Details

Swaen©Münich Dark 15-25 EBC 25 KG Zakken van 25 kg kunnen worden afgehaald in de winkel. Is de basis voor het karakter van het donkere bier. Voor wie op zoek is naar een uitgesproken moutgeur, sterke kleuren en smaak, is de Swaen@ Munich de oplossing. Ideaal voor traditionele donkere bieren, donkerder dan Munich Light. Deze gerst heeft een hoger proteïnegehalte, een intensieve kieming bij 18-20°C en een hoger vochtgehalte bij het weken: 45-48%. Eerst vochtig-warme droging. Nadien droogtemperatuur tussen 95 en 105°C gedurende 4-5 uur. Vormt de basis voor het typische karakter van donker bier en men gebruikt tot 100% de moutschroot