Winkelwagen - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

 
Welkom!

Alles voor uw hobby is te vinden bij ons. Wilt u fruit verwerken of kaasmaken? Dan bent u hier op het juiste adres.

Marmello nummer 2 is weer volop op voorraad.

Locatie Jubbega op Maandag en Zaterdag gesloten.

Het wordt weer warm!! Neem uw eigen koeltas mee als u koelingproducten komt kopen.

 

Wij verzenden van ons moutassortiment alle soorten per zak van 20 kg.

Bedrijven kunnen uiteraard voor palletzendingen 25 kg aan mouten ontvangen. neem gerust even contact op voor de voorwaarden.

 

Return to Previous Page

Tarwevlokken 20 kg

Excl. BTW: € 34,82 Incl. BTW: € 37,95
Product code: 26194

Beschikbaarheid: Op voorraad

Productinformatie:

Tarwevlokken 20 kg

Tarwevlokken worden gemaakt van ongemoute tarwe. Ze geven het bier een vollere smaak en het verbetert de schuimkraag. Wordt veelal gebruikt in witbieren, maar ook in Lambic en Grand Cru.

Om ongemoute tarwe te gebruiken moet het zetmeel eerst toegankelijk gemaakt worden voor de enzymen. De celwanden van de tarwe moeten eerst afgebroken worden om het zetmeel toegankelijk te maken.

Laat de vlokken, om tot een goede omzetting van het zetmeel te komen, eerst 30 minuten in wat water koken. Daarna laten afkoelen en aan de mout /maisch toevoegen en mee vermaischen.

Details

Tarwevlokken 20 kg. Tarwevlokken worden gemaakt van ongemoute tarwe. Ze geven het bier een vollere smaak en het verbetert de schuimkraag. Wordt veelal gebruikt in witbieren, maar ook in Lambic en Grand Cru. Om ongemoute tarwe te gebruiken moet het zetmeel eerst toegankelijk gemaakt worden voor de enzymen. De celwanden van de tarwe moeten eerst afgebroken worden om het zetmeel toegankelijk te maken. Laat de vlokken, om tot een goede omzetting van het zetmeel te komen, eerst 30 minuten in wat water koken. Daarna laten afkoelen en aan de mout /maisch toevoegen en mee vermaischen.