Winkelwagen - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

 
Welkom!
Bij ons kunt u terecht als bedrijf maar ook als particulier. Op maandag zijn we gesloten.
wij zoeken leuke collega's (zie vacature).

Met hemelvaart zijn we geopend 10.00 tot 16.00 uur.

U bent weer van harte welkom in onze winkel en kunt u zonder afspraak terecht.

Voor on-line afhaalorders geldt nog steeds: afhalen na het ontvangen van een afhaalbericht. 

Voor vaderdag al een cadeau idee? Kijk in ons kopje vaderdag.

Vanwege grote interesse om te komen winkelen in onze winkels is onze verwerktijd van orders 3-4 werkdagen.

Nieuw in ons assortiment "Emmer" van Castle malting.

We hebben weer volop marmello nr 1 en 2.

Return to Previous Page

White Labs WLP530 Abbey Ale

Excl. BTW: € 7,29 Incl. BTW: € 7,95
Product code: 137530

Beschikbaarheid: Op voorraad

Productinformatie:

White Labs WLP530 Abbey Ale


Voor het brouwen van bieren trappiststijl. Te vergelijken met de Monastery Ale Yeast, maar minder fruitig en alcoholtoleranter (tot 15% alcoholpercentage). Uitstekende gist voor zware bieren, Belgian Ales, dubbels en tripels.

Vind hier de perfecte White Labs gist

Vergistingsgraad: 75-80%
Uitvlokking: Gemiddeld - Hoog
Vergistingstemperatuur: 19°-22°C (66°-72°F)

White Labs - PurePitch™
De eerste gebruiksklare gist die wordt gekweekt en geleverd in dezelfde verpakking. Deze gist is nog nooit blootgesteld aan de omgeving en is zo volmaakt en natuurlijk mogelijk. Hij is het resultaat van vijf jaar onderzoek om de zuiverste gist ooit te creëren.

Details

White Labs WLP530 Abbey Ale Voor het brouwen van bieren trappiststijl. Te vergelijken met de Monastery Ale Yeast, maar minder fruitig en alcoholtoleranter (tot 15% alcoholpercentage). Uitstekende gist voor zware bieren, Belgian Ales, dubbels en tripels. Vind hier de perfecte White Labs gist Vergistingsgraad: 75-80% Uitvlokking: Gemiddeld - Hoog Vergistingstemperatuur: 19°-22°C (66°-72°F) White Labs - PurePitch™ De eerste gebruiksklare gist die wordt gekweekt en geleverd in dezelfde verpakking. Deze gist is nog nooit blootgesteld aan de omgeving en is zo volmaakt en natuurlijk mogelijk. Hij is het resultaat van vijf jaar onderzoek om de zuiverste gist ooit te creëren.