Winkelwagen - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

 
Welkom!


Maandag locatie Beek en Donk geopend tot 17.00 uur. 

Jubbega op Maandag en Zaterdag gesloten

Hemelvaart en Pinksteren gesloten

Zakken van 25 kg worden arbo technisch niet meer met de pakkettendienst verstuurd, maar kunnen worden afgehaald in onze winkel. 

Wij verzenden van ons moutassortiment alle soorten per zak van 20 kg.

Bedrijven kunnen uiteraard voor palletzendingen 25 kg aan mouten ontvangen. neem gerust even contact op voor de voorwaarden.

Uitgelicht product.

Voor uw IPA ,Gerstewijn,  Stout, Bruin en Blond Wyeast 1335 British Ale II 

Tolerantie tot 10% artikel 1861335

Return to Previous Page

White Labs WLP530 Abbey Ale

Excl. BTW: € 9,13 Incl. BTW: € 9,95
Product code: 137530

Beschikbaarheid: Op voorraad

Productinformatie:

White Labs WLP530 Abbey Ale


Voor het brouwen van bieren trappiststijl. Te vergelijken met de Monastery Ale Yeast, maar minder fruitig en alcoholtoleranter (tot 15% alcoholpercentage). Uitstekende gist voor zware bieren, Belgian Ales, dubbels en tripels.

Vind hier de perfecte White Labs gist

Vergistingsgraad: 75-80%
Uitvlokking: Gemiddeld - Hoog
Vergistingstemperatuur: 19°-22°C (66°-72°F)

White Labs - PurePitch™
De eerste gebruiksklare gist die wordt gekweekt en geleverd in dezelfde verpakking. Deze gist is nog nooit blootgesteld aan de omgeving en is zo volmaakt en natuurlijk mogelijk. Hij is het resultaat van vijf jaar onderzoek om de zuiverste gist ooit te creëren.

Details

White Labs WLP530 Abbey Ale Voor het brouwen van bieren trappiststijl. Te vergelijken met de Monastery Ale Yeast, maar minder fruitig en alcoholtoleranter (tot 15% alcoholpercentage). Uitstekende gist voor zware bieren, Belgian Ales, dubbels en tripels. Vind hier de perfecte White Labs gist Vergistingsgraad: 75-80% Uitvlokking: Gemiddeld - Hoog Vergistingstemperatuur: 19°-22°C (66°-72°F) White Labs - PurePitch™ De eerste gebruiksklare gist die wordt gekweekt en geleverd in dezelfde verpakking. Deze gist is nog nooit blootgesteld aan de omgeving en is zo volmaakt en natuurlijk mogelijk. Hij is het resultaat van vijf jaar onderzoek om de zuiverste gist ooit te creëren.