Winkelwagen - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

 
Welkom!

Alles voor uw hobby is te vinden bij ons. Wilt u fruit verwerken of kaasmaken? Dan bent u hier op het juiste adres.

 Het is druk met de fruitverwerking van al onze klanten.

Dit kan oplopen tot een vertraging van orders met 3-4 werkdagen.

Wij verzenden van ons moutassortiment alle soorten per zak van 20 kg.

Bedrijven kunnen uiteraard voor palletzendingen 25 kg aan mouten ontvangen. neem gerust even contact op voor de voorwaarden.

 

Uitgelicht product.

Nieuw in ons assortiment

Omega Gisten..

en er komen er nog meer aan!

Return to Previous Page

White Labs WLP530 Abbey Ale

Excl. BTW: € 9,13 Incl. BTW: € 9,95
Product code: 137530

Beschikbaarheid: Op voorraad

Productinformatie:

White Labs WLP530 Abbey Ale


Voor het brouwen van bieren trappiststijl. Te vergelijken met de Monastery Ale Yeast, maar minder fruitig en alcoholtoleranter (tot 15% alcoholpercentage). Uitstekende gist voor zware bieren, Belgian Ales, dubbels en tripels.

Vind hier de perfecte White Labs gist

Vergistingsgraad: 75-80%
Uitvlokking: Gemiddeld - Hoog
Vergistingstemperatuur: 19°-22°C (66°-72°F)

White Labs - PurePitch™
De eerste gebruiksklare gist die wordt gekweekt en geleverd in dezelfde verpakking. Deze gist is nog nooit blootgesteld aan de omgeving en is zo volmaakt en natuurlijk mogelijk. Hij is het resultaat van vijf jaar onderzoek om de zuiverste gist ooit te creëren.

Details

White Labs WLP530 Abbey Ale Voor het brouwen van bieren trappiststijl. Te vergelijken met de Monastery Ale Yeast, maar minder fruitig en alcoholtoleranter (tot 15% alcoholpercentage). Uitstekende gist voor zware bieren, Belgian Ales, dubbels en tripels. Vind hier de perfecte White Labs gist Vergistingsgraad: 75-80% Uitvlokking: Gemiddeld - Hoog Vergistingstemperatuur: 19°-22°C (66°-72°F) White Labs - PurePitch™ De eerste gebruiksklare gist die wordt gekweekt en geleverd in dezelfde verpakking. Deze gist is nog nooit blootgesteld aan de omgeving en is zo volmaakt en natuurlijk mogelijk. Hij is het resultaat van vijf jaar onderzoek om de zuiverste gist ooit te creëren.