Winkelwagen - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

 
Welkom!
Bij ons kunt u terecht als bedrijf maar ook als particulier. We hebben vanwege de lockdown een grote toename aan orders, houdt daarom rekening met zeker 4 werkdagen verwerking

U bent van harte welkom in onze winkel. Op afspraak kunt u weer bij ons in de winkel shoppen. Gaarne van te voren even een telefoontje voor de planning. Voor on-line afhaalorders geldt; Afhalen na het ontvangen van een afhaalbericht. De order mag per pin in de winkel afgerekend worden

Nieuw in ons assortiment diverse mouten in zak van 20 kg

Return to Previous Page

White Labs WLP530 Abbey Ale

Excl. BTW: € 7,29 Incl. BTW: € 7,95
Product code: 137530

Beschikbaarheid: Op voorraad

Productinformatie:

White Labs WLP530 Abbey Ale


Voor het brouwen van bieren trappiststijl. Te vergelijken met de Monastery Ale Yeast, maar minder fruitig en alcoholtoleranter (tot 15% alcoholpercentage). Uitstekende gist voor zware bieren, Belgian Ales, dubbels en tripels.

Vind hier de perfecte White Labs gist

Vergistingsgraad: 75-80%
Uitvlokking: Gemiddeld - Hoog
Vergistingstemperatuur: 19°-22°C (66°-72°F)

White Labs - PurePitch™
De eerste gebruiksklare gist die wordt gekweekt en geleverd in dezelfde verpakking. Deze gist is nog nooit blootgesteld aan de omgeving en is zo volmaakt en natuurlijk mogelijk. Hij is het resultaat van vijf jaar onderzoek om de zuiverste gist ooit te creëren.

Details

White Labs WLP530 Abbey Ale Voor het brouwen van bieren trappiststijl. Te vergelijken met de Monastery Ale Yeast, maar minder fruitig en alcoholtoleranter (tot 15% alcoholpercentage). Uitstekende gist voor zware bieren, Belgian Ales, dubbels en tripels. Vind hier de perfecte White Labs gist Vergistingsgraad: 75-80% Uitvlokking: Gemiddeld - Hoog Vergistingstemperatuur: 19°-22°C (66°-72°F) White Labs - PurePitch™ De eerste gebruiksklare gist die wordt gekweekt en geleverd in dezelfde verpakking. Deze gist is nog nooit blootgesteld aan de omgeving en is zo volmaakt en natuurlijk mogelijk. Hij is het resultaat van vijf jaar onderzoek om de zuiverste gist ooit te creëren.