Winkelwagen - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

 
Welkom!

Alles voor uw hobby is te vinden bij ons. Wilt u fruit verwerken of kaasmaken? Dan bent u hier op het juiste adres.

Marmello nummer 2 is weer volop op voorraad.

Locatie Jubbega op Maandag en Zaterdag gesloten.

Het wordt weer warm!! Neem uw eigen koeltas mee als u koelingproducten komt kopen.

 

Wij verzenden van ons moutassortiment alle soorten per zak van 20 kg.

Bedrijven kunnen uiteraard voor palletzendingen 25 kg aan mouten ontvangen. neem gerust even contact op voor de voorwaarden.

 

Return to Previous Page

White Labs WLP566 Belgian Saison II

Excl. BTW: € 9,13 Incl. BTW: € 9,95
Product code: 137566

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Productinformatie:

White Labs WLP566 Belgian Saison II

Saisonstam met fruitigere estervorming dan met de Belgian Saison Ale Yeast. Matig fenolisch met kruidnageltonen in uiteindelijke smaak en aroma. Gist sneller dan de Belgian Saison Ale Yeast.

Vind hier de perfecte White Labs gist

Vergistingsgraad: 78-85%
Uitvlokking: Gemiddeld
Vergistingstemperatuur: 20°-26°C (68°-78°F)

Op bestelling

Details

White Labs WLP566 Belgian Saison II Saisonstam met fruitigere estervorming dan met de Belgian Saison Ale Yeast. Matig fenolisch met kruidnageltonen in uiteindelijke smaak en aroma. Gist sneller dan de Belgian Saison Ale Yeast. Vind hier de perfecte White Labs gist Vergistingsgraad: 78-85% Uitvlokking: Gemiddeld Vergistingstemperatuur: 20°-26°C (68°-78°F) White Labs - PurePitch™ De eerste gebruiksklare gist die wordt gekweekt en geleverd in dezelfde verpakking. Deze gist is nog nooit blootgesteld aan de omgeving en is zo volmaakt en natuurlijk mogelijk. Hij is het resultaat van vijf jaar onderzoek om de zuiverste gist ooit te creëren.