Winkelwagen - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

 
Welkom!
Bij ons kunt u terecht als bedrijf maar ook als particulier. Op maandag zijn we gesloten.
wij zoeken leuke collega's (zie vacature).

Nieuw in ons assortiment "Emmer" van Castle malting.

We hebben weer volop marmello nr 1 en 2.

Return to Previous Page

White Labs WLP568 Belgian Style Saison Ale Blend

Excl. BTW: € 7,29 Incl. BTW: € 7,95
Product code: 137568

Beschikbaarheid: Op voorraad

Productinformatie:

White Labs WLP568 Belgian Style Saison Ale Blend

White Labs WLP568 Belgian Style Saison Ale Blend

.

Deze mengeling combineert stammen voor ales Belgische stijl en saisons. De stammen werken harmonisch samen voor complexe, fruitige aroma's en smaken Belgische stijl. De mengeling van giststammen bevordert een tijdige volledige vergisting. Er worden ook fenolische, kruidige, aardse en kruidnagelachtige smaken gevormd.

Vind hier de perfecte White Labs gist

Vergistingsgraad: 70-80%
Uitvlokking: Gemiddeld
Vergistingstemperatuur: 21°-27°C (70°-80° )

White Labs - PurePitch™
De eerste gebruiksklare gist die wordt gekweekt en geleverd in dezelfde verpakking. Deze gist is nog nooit blootgesteld aan de omgeving en is zo volmaakt en natuurlijk mogelijk. Hij is het resultaat van vijf jaar onderzoek om de zuiverste gist ooit te creëren.

Details

White Labs WLP568 Belgian Style Saison Ale Blend . Deze mengeling combineert stammen voor ales Belgische stijl en saisons. De stammen werken harmonisch samen voor complexe, fruitige aroma's en smaken Belgische stijl. De mengeling van giststammen bevordert een tijdige volledige vergisting. Er worden ook fenolische, kruidige, aardse en kruidnagelachtige smaken gevormd. Vind hier de perfecte White Labs gist Vergistingsgraad: 70-80% Uitvlokking: Gemiddeld Vergistingstemperatuur: 21°-27°C (70°-80° ) White Labs - PurePitch™ De eerste gebruiksklare gist die wordt gekweekt en geleverd in dezelfde verpakking. Deze gist is nog nooit blootgesteld aan de omgeving en is zo volmaakt en natuurlijk mogelijk. Hij is het resultaat van vijf jaar onderzoek om de zuiverste gist ooit te creëren.