Fermentis Safcider AS-2 500 gram

€ 32,50
Op voorraad
Artikelcode
1815813
Fermentis Safcider AS-2 500 gram Voor zoete en droge ciders van verse of geconcentreerde appelsap. Fris aromatisch profiel (appel, citrus) met mooie uitgewerkte fruittonen (appelmoes) voor een goed algemeen complexiteit. Zoet en rond mondgevoel. Houd er rekening mee dat deze observaties zijn gebaseerd op proeven met Franse ciderrecepten. Geschikt voor moeilijke fermentatieomstandigheden en mengsels met suikersiropen. Technische eigenschappen: Zeer goede vestigingssterkte, zelfs met zijn gevoelig voor dodelijk fenotype Regelmatig tot snel kinetisch Breed temperatuurspectrum voor fermentatie: 10-30 ° C (50-86 ° F) Lage stikstofbehoefte: verhouding YAN ** (mg / l) / suiker (g / l)> 0,7 - 0,8 Goede opname van fructose Aanbevolen maximum aanvankelijke SO2-gehalte: 100 mg / L en lage productie van aceetaldehyde en SO2 Gemiddeld appelzuurverbruik (tot 0,9 g / l) Middelgrote 2-fenylethanol- en esterproducent. Goede balans tussen acetaat (amyl) en ethyl (fruitige) esters Dosering: 10 tot 20 g / hl voor eerste fermentatie Ingredienten: Gist (Saccharomyces cerevisiae *), Emulgator: Sorbitanmonostearaat
Fermentis Safcider AS-2 500 gram

Voor zoete en droge ciders van verse of geconcentreerde appelsap.
Fris aromatisch profiel (appel, citrus) met mooie uitgewerkte fruittonen (appelmoes) voor een goed algemeen
complexiteit. Zoet en rond mondgevoel. Houd er rekening mee dat deze observaties zijn gebaseerd op proeven met Franse ciderrecepten.
Geschikt voor moeilijke fermentatieomstandigheden en mengsels met suikersiropen.

Technische eigenschappen:
Zeer goede vestigingssterkte, zelfs met zijn gevoelig voor dodelijk fenotype
Regelmatig tot snel kinetisch
Breed temperatuurspectrum voor fermentatie: 10-30 ° C (50-86 ° F)
Lage stikstofbehoefte: verhouding YAN ** (mg / l) / suiker (g / l)> 0,7 - 0,8
Goede opname van fructose
Aanbevolen maximum aanvankelijke SO2-gehalte: 100 mg / L en lage productie van aceetaldehyde en SO2
Gemiddeld appelzuurverbruik (tot 0,9 g / l)
Middelgrote 2-fenylethanol- en esterproducent. Goede balans tussen acetaat (amyl) en ethyl (fruitige) esters
Dosering:
10 tot 20 g / hl voor eerste fermentatie

Ingredienten:

Gist (Saccharomyces cerevisiae *), Emulgator: Sorbitanmonostearaat
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan