Fermentis Safcider TF-6 5 gram

€ 2,95
Op voorraad
Artikelcode
181585
Fermentis Safcider TF-6 5 gram • Voor zoete ciders van verse appelsap. • Zeer hoge aromatische intensiteit en complexiteit richting frisse fruitige tonen (appel, banaan-peer, rood, citrus en exotisch fruit) gecombineerd met interessante uitgewerkte fruittonen . Houd er rekening mee dat deze opmerkingen zijn gebaseerd op proeven met Franse ciderrecepten. • Zoet en rond mondgevoel, versterkend snoepachtig gevoel. Technische eigenschappen: • Regelmatige langzame kinetiek • Breed fermentatietemperatuurspectrum: 10-30 ° C (50-86 ° F), idealiter 15-25 ° C (59-77 ° F). • Hoge stikstofbehoefte: verhouding YAN ** (mg / l) / suiker (g / l)> 0,9 • Gemiddelde assimilatie van fructose • Maximaal aanbevolen aanvankelijke SO2-niveau: 50 mg / l. Zeer lage productie van aceetaldehyde en SO2. • Hoge consumptie van appelzuur (tot 1,4 g / l) • Middelgrote 2-fenylethanol en zeer hoge isoamylacetaat (snoepbanaan) producent Dosering: 20 tot 40 g / hl voor eerste fermentatie Ingrediënten: Gist (Saccharomyces cerevisiae *), Emulgator: Sorbitanmonostearaat
Fermentis Safcider TF-6 5 gram

• Voor zoete ciders van verse appelsap.
• Zeer hoge aromatische intensiteit en complexiteit richting frisse fruitige tonen (appel, banaan-peer, rood, citrus en exotisch
fruit) gecombineerd met interessante uitgewerkte fruittonen . Houd er rekening mee dat deze opmerkingen zijn
gebaseerd op proeven met Franse ciderrecepten.
• Zoet en rond mondgevoel, versterkend snoepachtig gevoel.
Technische eigenschappen:
• Regelmatige langzame kinetiek
• Breed fermentatietemperatuurspectrum: 10-30 ° C (50-86 ° F), idealiter 15-25 ° C (59-77 ° F).
• Hoge stikstofbehoefte: verhouding YAN ** (mg / l) / suiker (g / l)> 0,9
• Gemiddelde assimilatie van fructose
• Maximaal aanbevolen aanvankelijke SO2-niveau: 50 mg / l. Zeer lage productie van aceetaldehyde en SO2.
• Hoge consumptie van appelzuur (tot 1,4 g / l)
• Middelgrote 2-fenylethanol en zeer hoge isoamylacetaat (snoepbanaan) producent
Dosering:
20 tot 40 g / hl voor eerste fermentatie
Ingrediënten:

Gist (Saccharomyces cerevisiae *), Emulgator: Sorbitanmonostearaat
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan