yoghurtmaker 1,5 Liter

Speciale Prijs € 59,95 Normale Prijs € 69,95
Op voorraad
Artikelcode
32119

yoghurtmaker 1,5 Liter

Bestemd voor diverse zuivelproducten

Dit apparaat komt van pas bij het bereiden van zelfgemaakte natuuryoghurt, Griekse yoghurt, veganistische yoghurt uit sojamelk, kwark en kefir.
Mogelijkheid om de werktijd aan te passen

Een yoghurtmaker kan ook een uitstekend cadeau zijn!

yoghurtmaker 1,5 Liter

Bestemd voor diverse zuivelproducten – dit apparaat komt van pas bij het bereiden van zelfgemaakte natuuryoghurt, Griekse yoghurt, veganistische yoghurt uit sojamelk, kwark en kefir.
Mogelijkheid om de werktijd aan te passen

De yoghurtmaker is uitgerust met een timer die kan worden gebruikt voor een eenvoudige en snelle programmering van de werktijd van het apparaat binnen een bereik van 1 tot 48 uur, zodat deze overeenkomt met het product dat moet worden bereid.


Temperatuurregeling – Met de in het apparaat meegeleverde precisietemperatuurregelaar kunt u de juiste rijpingstemperatuur voor yoghurt, kwark of kefir instellen, binnen het bereik van 20°C tot 55°C, en het hele proces regelen.


Hoge kwaliteit - het apparaat is zeer snel en betrouwbaar, maar ook mooi en esthetisch ontworpen.

Hij past perfect in elke keuken.

Een yoghurtmaker kan ook een uitstekend cadeau zijn!


Zelfgemaakte yoghurt = minder plastic afval – het gebruik van een yoghurtmaker is zeer milieuvriendelijk en draagt ​​bij aan het verminderen van de hoeveelheid geproduceerd plastic afval, aangezien kant-en-klare yoghurt en kefir die in de winkels verkrijgbaar zijn, meestal in plastic verpakkingen worden geleverd.


Yoghurt is een gezond en lekker idee voor ontbijt of tussendoortje. Het vormt een uitstekende bron van gemakkelijk opneembaar calcium en heeft een positieve invloed op de darmflora. Het is een voedingsproduct waarvan de consumptie ook aan kinderen wordt aanbevolen tijdens de fase van hun intensieve groei.

 

Yoghurt vormt een perfecte basis waaraan je volstaat met het toevoegen van fruit of graanproducten om snel een volwaardige maaltijd te creëren.

Dus als u waarde hecht aan uw eigen gezondheid en die van uw naasten, u geeft om uw figuur, of u wilt gewoon chemicaliën met chemische toevoegingen en onnodige conserveermiddelen vermijden, dan kunt u met deze yoghurtmaker deze snel en eenvoudig thuis bereiden!

 

Dankzij dit apparaat kun je melkyoghurt (zowel naturel als op Griekse wijze), vegan yoghurt (van bijvoorbeeld sojamelk), kwark en kefir maken - en dat allemaal thuis!

Om de populariteit van thuisverwerking te vergroten, kunt u deze samen met uw kinderen bereiden – met deze yoghurtmaker wordt het bereiden van uw eigen yoghurt net zo eenvoudig als kinderspel.

 

Dankzij de mogelijkheid om de werktijd en temperatuur aan te passen, kunt u het apparaat programmeren volgens de instructies van het recept dat u gebruikt, en via het elektronische display kunt u toezicht houden op het rijpingsproces van de yoghurt.

Het apparaat is zeer snel en betrouwbaar en bovendien prachtig vormgegeven. Door zijn kleur en design past hij perfect bij de stijl van elke keuken!

 

U zult vanaf het eerste gebruik dol zijn op deze yoghurtmaker en u wilt al heel lang zuivelproducten in de winkel kopen!

 

Het product omvat:

1. verwarmingsapparaat

2. houder

3. scherm

4. dekking

*Potten maken geen deel uit van de set.

 

Productafmetingen:

1. verwarmingsapparaat: breedte met oren - 19,5 cm; hoogte - 17,3 cm; buitendiameter - 16,4 cm; binnendiameter - 13,3 cm

2. houder: hoogte - 13,7 cm; binnendiameter - 12,5 cm

3. scherm: hoogte - 9,4 cm; binnendiameter - 13,7 cm

4. deksel: hoogte - 5,5 cm; buitendiameter - 16,1 cm

5. heel product: breedte met oren - 19,5 cm; hoogte - 21 cm; buitendiameter - 16,4 cm

6. Kabellengte: 85 cm

7. verpakking 21,5 cm x 17,3 cm

 

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan