Temperatuurregeling

Temperatuurregeling

Zelf bier brouwen is erg leuk om te doen. Het is een hobby die veel mensen dagelijks uitvoeren. Als u net begint is het voor veel mensen niet helemaal duidelijk wat ze moeten doen. Gedurende het gehele proces van het brouwen van bier is temperatuurregeling erg belangrijk. De temperatuurregeling bepaalt namelijk de kwaliteit van het eindproduct. Bij Unibrew hebben we een groot aanbod aan items die u kunt gebruiken om de temperatuur te meten. We hebben producten die u kunnen helpen met het verwarmen en koken van het bier, maar we hebben ook producten die kunnen helpen bij het afkoelen van uw bier. Daarnaast hebben we ook verschillende producten die de huidige temperatuur van uw bier meet. Zo weet u altijd wat de temperatuur is van uw zelfgemaakt bier.

Lees meer

Wanneer gebruikt u de temperatuurregeling?

Tijdens het bier brouwen is het belangrijk dat de temperatuurregeling op orde is. Als u de wort gaat koken moet de temperatuur worden verhoogd tot ongeveer 60 graden. Na het koken van de wort, moet deze ook weer worden afgekoeld. Daarnaast is tijdens het vergisten de temperatuur erg belangrijk. Voor optimale vergisting moet de temperatuur tussen de 18 en 25 graden liggen. U kunt uw gistingsflessen achterlaten in een kast of kamer waar het deze temperatuur is. U kunt de temperatuurregeling gebruiken om te kijken wat de temperatuur is van uw huidige bier. Zo kun op tijd inspringen als de temperatuur veranderd.

Temperatuurregeling kopen bij Unibrew

Met de temperatuurregeling artikelen van Unibrew is uw bier altijd op de juiste temperatuur. Zo heeft u keer op keer bier van topkwaliteit, Daarnaast kunt u de artikelen ook gebruiken voor andere dingen. Heeft u vragen over één van onze temperatuurregeling artikelen? Stel uw vraag gerust door even contact met ons op te nemen. Bent u op zoek naar naar andere artikelen voor het brouwen van uw eigen bier? Neem dan vooral even een kijkje op onze website. Ons aanbod is enorm.

23 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina