Bierbrouwen

Zelf uw eigen bier brouwen

De meeste houden er wel van: een lekker biertje. Maar wat is nou leuker dan uw eigen bier brouwen. Wij van Unibrew maken dit mogelijk. Zelf bier brouwen is leuk en iedereen kan het. Bent u er nu al benieuwd naar hoe uw eigen gebrouwen bier smaakt? Neem een kijkje bij onze starterspakketten of koop de ingrediënten los en ga thuis lekker aan de slag!

Lees meer

Wat heeft u nodig voor het bier brouwen?

Als groot een bierliefhebber dan moet u zeker een keer uw eigen bier hebben gebrouwen. U heeft gegarandeerd een favoriet merk, maar kunt u het beter? U kunt ervoor kiezen om een geheel starterspakket aan te schaffen, maar u kunt ook de ingrediënten los kopen. Zou brouwt u het bier naar de keuze.

De lekkerste bieren zelf brouwen

Welk bier vindt u het lekkerst? Van een lekker blond biertje tot een zwaardere tripel. Of gaat u toch voor een saison biertje of iets totaal anders. U kunt uw favoriete bier brouwen, wat begint als een hobby kan uitgroeien tot het nieuwe biertje van het jaar. Met de juiste ingrediënten en materialen is het bierbrouwen een fluitje van een cent. Als u uw eigen bier heeft gebrouwen is het natuurlijk wel zo leuk om uw eigen bier te bottelen, zo kunt u bijvoorbeeld het zelf gebrouwen bier doorverkopen of aan vrienden of familie geven.

Bestel uw starterpakket of ingrediënten

Zoals u kunt lezen, kunt u zowel voor diverse starterpakketten als losse ingrediënten om uw bier te brouwen bij ons terecht. Niet alleen voor uw bier brouwen, maar ook voor uw eigen wijn te brouwen. Zo kunt u beide alcoholische dranken brouwen en kijken wat u het lekkerst vindt. Welk biertje is uw favoriet en welke gaat u brouwen? Eenvoudig uw bier brouwen doet u met de ingrediënten van UniBrew!

Producten 1-36 van 3281

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina