Speidel

Speidel Braumeister

Bent u een beginnende brouwer of wilt u uw bierbrouwerij naar een nieuw level tillen? Dan zijn de producten van Speidel wat voor u! Zo efficiënt mogelijk bierbrouwen doe je met de producten van het merk Speidel. Met de technologie van de Speidel Braumeister wordt uw biertje een gegarandeerd succes. Ook heeft Speidel nog vele andere producten die van pas komen bij het brouwen en bottelen van bier. Het merk Speidel biedt u alles wat u nodig heeft om bier te kunnen brouwen.

Lees meer

De Braumeister van Speidel

Een compleet bierbrouwproces op één smart device? Dan hebben we het over de Speidel Braumeister. De Speidel Braumeister is een roestvrijstalen brouwer die automatisch kan worden bediend in elke fase van het brouwproces. Bewaar bierrecepten, regel de temperatuur en stel de exacte tijd in voor elke fase. Het maïschen, filteren koken en koelen gebeurt allemaal automatisch in de Speidel Braumeister. Je hoeft niet tussendoor te roeren en je weet zeker dat het bier correct gebrouwen is. Het kan eenvoudig worden bediend door het touchscreen en is met wifi te bedienen. Unibrew heeft verschillende Speidel Braumeister modellen voor zowel beginners als ervaren brouwers.

Overige producten van Speidel

Naast de hypermoderne Speidel Braumeister heeft Speidel nog veel meer toebehoren die te pas komen bij het bierbrouwproces. Allereerst zijn er diverse toebehoren die horen bij de Speidel Braumeister, zoals Wort pompen, kraantjes, hoeden en nog veel meer. Daarnaast heeft Speidel gistingsvaten, schrootmolens, drukvaten en ga zo maar door. 

Speidel Braumeister bestellen bij Unibrew

Heeft u interesse in de Speidel Braumeister en accessoires of de andere toebehoren van Speidel bij het bierbrouwproces. Bij Unibrew hebben we alles voor het bierbrouwen in alle fasen, bijvoorbeeld het vergisten, mouten en bottelen van het bier. Bij vragen en/of advies over bierbrouwen, onze producten of iets anders gerelateerd kunt u terecht bij onze klantenservice door te mailen of te bellen naar een van onze vestigingen.

36 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina