Mouterij Weyermann

Mouterij Weyermann®

Mouten is het proces waarbij een graansoort omgezet wordt in mout. Over her algemeen is de graansoort die om wordt gezet in mout gerst. Mouten wordt gedaan in een mouterij en de mouterij waar deze mout is gemout is Mouterij Weyermann®. Mouterij Weyermann® is al sinds 1879 bezig met het mouten van graan en heeft daarmee bijna 150 jaar ervaring op het gebied van mouten. Mouterij Weyermann® is begonnen in Bamberg, een stad in het toenmalige koninkrijk Beieren. Door de ervaring is Mouterij Weyermann® erg divers in de verschillende soorten mout die zij aanbieden, dit merk je vooral aan de hoeveelheid verschillende soorten bier en speciaalbieren die gemaakt kunnen worden met de mout van Mouterij Weyermann®. Op deze manier heeft Mouterij Weyermann® altijd een mout die aansluit bij het type bier wat u wilt gaan brouwen.

Lees meer

Productie van Mouterij Weyermann®

Bij Mouterij Weyermann® gebruiken ze voornamelijk twee ingrediënten voor het mouten. Deze twee ingrediënten zijn gerst van de hoogste kwaliteit en het zuiverste water van Beieren. Met deze 2 belangrijke ingrediënten mout Mouterij Weyermann® al sinds 1879 de beste mout van heel Duitsland. Dit gebeurd met het moutproces die Mouterij Weyermann® in de afgelopen 150 jaar geperfectioneerd heeft. Op deze manier kan Mouterij Weyermann® hun karakteristieke smaak aan het mout geven.

Smaakvol Brouwen

De verschillende soorten mout van Mouterij Weyermann® dragen bij aan de smaak van uw bier en vergroten het karakter en de hardheid of zachtheid van het brouwsel. Mouterij Weyermann® zorgt ervoor dat u het lekkerste bier kunt brouwen door de kwalitatieve mout die zij aanbieden. Bijvoorbeeld de Weyermann® Pilsner 2,5 - 4,5 EBC of probeer de Weyermann® Münchener type I 12 - 18 EBC. Ook de Weyermann® tarwemout donker 15 EBC is een aanrader. Probeer deze mouten en nog veel meer, allemaal van Mouterij Weyermann®. U bestelt deze mout bij Unibrew, uw specialist als het aankomt op het brouwen van bier.

Producten 1-36 van 46

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina