Likeur maken

Zelf uw eigen likeur maken

Er zijn eindeloos veel smaken in het proeven en maken van likeur! Likeuren worden gebruikt voor bij de koffie maar ook in een cocktail is vaak een goede likeur niet te missen. Hoe leuk is het om dan zelf aan de slag te gaan met likeur maken? Bij Unibrew bieden we alle producten die u nodig heeft bij het maken van uw eigen likeur. Kijk snel verder in ons ruime assortiment en ga zelf aan de slag met likeur maken!

Lees meer

Wat heeft u allemaal nodig bij het maken van likeur? 

Likeur maken is een hele kunst waar verschillende stappen bij komen kijken. Voor het maken van likeur zijn er drie basisbenodigdheden nodig, alcohol, suiker en een smaak kleur ingrediënt. Unibrew biedt hiervoor alle producten die u zoekt: of u nog een beginner bent of een vervaardigde likeur brouwer, voor iedereen hebben wij de juiste producten in huis! 

Aan de slag met likeur maken

Nadat u alle ingrediënten in huis hebt gehaald via onze webshop is het belangrijk dat u ook de juiste materialen in huis hebt om uw likeur te gaan maken. Voeg de juiste ingrediënten samen en stop deze in een weckpot of glazen les om deze te laten wecken, of ook wel macereren genoemd. Na het maken van uw eigen likeur is het tijd om deze te verplaatsen naar de juiste flessen voor de likeur en te sealen met de kurken en doppen van Unibrew. 

Bestel uw ingrediënten of materialen

In de webshop van Unibrew bieden we alle ingrediënten en materialen die u nodig heeft voor het maken van uw eigen likeur. Breng het volledig op smaak hoe u wil en zorg dat uw likeur er feestelijk uitziet met de verschillende flessen die Unibrew te bieden heeft in haar webshop. Likeur maken is nog nooit zo leuk geweest, koop snel alles wat u nodig heeft bij Unibrew! 

Producten 1-36 van 383

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina