Filteren

Filteren

Het filteren in het bier en wijn proces is erg belangrijk. Het filteren zorgt er namelijk voor dat het bier en wijn een heldere kleur krijgt. Wanneer u het bier filtert en spoelt haal je eventuele suikers of andere ingrediënten uit de drank. We hebben in ons assortiment verschillende filters voor bier brouwen. Bekijk al onze filters gemakkelijk via onze website en bestel de filter die u nodig heeft voor uw bier of wijn proces. Wil u een pakket waar alles al in zit om bier te brouwen? Dan zit u met onze bier startpakketten sowieso goed. Bestel uw filter vandaag nog bij Unibrew!

Lees meer

Meer dan filteren

Naast onze collectie filters hebben we natuurlijk veel meer producten die u nodig heeft voor bier brouwen. Bent u beginnend in het vak en heeft u graag wat meer ondersteuning bij het bier brouwen? Dan hebben we verschillende boeken over bierbrouwen. In de boeken hebben we een uitgebreide uitleg over alle stappen in het bierbrouwproces, maar ook alles wat u nodig heeft zoals de filters. Wil u ook andere dranken gaan brouwen? We hebben ook alles om zelf wijn te maken en andere ambachtelijke producten en dranken. Maar vergeet natuurlijk niet de filters voor een heldere en smaakvolle drank. Bekijk de mogelijkheden gemakkelijk op onze website.

Filters bestellen!

Heeft u een keuze gemaakt? Bestel dan gemakkelijk uw filters online via onze webshop. Heeft u vragen over de filters? Of wil u advies over de filters? Neem gerust met ons contact op. We helpen u graag verder met gespecialiseerd advies over de filters of andere artikelen die terug zijn te vinden in ons assortiment. Zelf bier brouwen? Dan haalt u alles in huis bij Unibrew. Wacht niet langer en haal alles in huis!

Producten 1-36 van 37

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina