Materiaal

Brouwmateriaal voor Wijnmaken

Bent u geïnteresseerd in het maken van uw eigen wijn, maar klinkt dat te uitdagend? Dat hoeft het zeker niet te zijn. Zeker niet als u weet welk brouwmateriaal u nodig hebt – en waar u dat brouwmateriaal makkelijk en voor een eerlijke prijs kunt krijgen. Bij Unibrew hebben we het zware werk al gedaan. Op die manier zorgt u altijd dat u het juiste brouwmateriaal hebt.

Lees meer

Meetinstrumenten en Laboratoriummateriaal

Meetinstrumenten en laboratoriummateriaal zijn cruciaal bij het maken van goede wijn. U wilt namelijk weten hoeveel alcohol per liter u kunt verkrijgen per gram suiker, maar ook wat het alcoholpercentage van uw wijn is. Voor het eerste heeft u een hydrometer nodig; voor het tweede een vinometer. Naast hydrometers en vinometers hebben wij ook andere meetinstrumenten, zoals maatglazen, digitale weeglepels, PH papier, petrischalen en veel meer. Op die manier heeft u altijd het juiste brouwmateriaal.

Brouwmateriaal voor Ontsappen en Hevelen

Ontsappen is een cruciaal proces bij het maken van wijn. Ontsappen is simpel gezegd het proces waarbij u sap maakt van fruit, of meer specifiek: druiven. Het brouwmateriaal voor ontsappen is een sappan, ook wel bekend als stoomextractor en ontsapper. Een stoomextractor verhit de verse druiven middels stoom; hierdoor komt er sap vrij. U kunt het sap dan opvangen in bijvoorbeeld weckflessen. Naast stoomextractors hebben wij ook ander brouwmateriaal, zoals fruitpersen en fruitmolens, perszakken, druivenkneuzers, appelvreters en meer. Onze kwalitatieve hevelslangen maken het hevelen van wijn eenvoudig. Na het hevelen kunt u de wijn bottelen; maak het af met een mooi etiket. Zo zorgt u met de brouwmaterialen van Unibrew dat u eenvoudig wijn kunt brouwen.

Wat heeft u nog meer nodig voor het maken van wijn?

U kunt het maken van wijn zo eenvoudig of geavanceerd maken als dat u zelf wilt. De belangrijkste benodigdheden voor het maken van wijn zijn hierboven al besproken, maar welk brouwmateriaal heeft u eventueel nog meer nodig? Denk bijvoorbeeld aan elektro pompen en filters, maar ook reinigingsapparatuur en reinigingsmiddelen. Schoon te werk gaan is erg belangrijk bij het maken van wijn, u werkt immers met voedsel!

Producten 1-36 van 473

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina