Wyeast vloeibare gist

Wyeast vloeibare gist

Wyeast vloeibare gist is een cruciaal onderdeel voor jouw biertje. Dit zorgt er namelijk voor dat er tijdens het afvullen van de flesjes bier, de lucht die hierbij komt omgezet wordt in alcohol en koolzuur. Hierdoor blijft je biertje langer goed en ontstaat de druk op de fles. Bekijk daarom bij Unibrew ons aanbod aan verschillende Wyeast vloeibare gisten voor jouw favoriete biertje.

Lees meer

Geschiedenis van Wyeast

De geschiedenis van Wyeast begint in 1986 wanneer Wyeast Laboratories opent. Sinds dit moment is Wyeast voorloper op het gebied van premium fermentatie producten. Wyeast maakt producten van hoge kwaliteit en met betrouwbaarheid voor wijnmakers, cidermakers, destilleerders, brouwers en hobbyisten. Wyeast vloeibare gist is hier maar één enkel voorbeeld van. Een echt premium product van Wyeast Laboratories is de Wyeast private collection vloeibare gist. Hierbij komen er elke 3 maanden nieuwe vloeibare gisten in de collectie en verdwijnen er ook weer 3.

Vloeibare gist

Wyeast vloeibare gist is een mengsel van gistcellen dat vaak verkocht wordt per zak of per flesje. Dit is anders dan korrelgist, waarbij het vocht is verwijderd door middel van een dehydratatieproces. Dit brengt verschillende voordelen met zich mee:

  • Je kan meer genieten van de smaak van je bier doordat er geen tot weinig gist nasmaken aanwezig zullen zijn.
  • Je hebt meer keuze aan gistsoorten voor jouw favoriete biertje door het bredere aanbod aan soorten giststammen.
  • Het proces om gistcellen te produceren door middel van een giststarter te maken is gemakkelijker dan bij korrelgist.

Dit maakt Wyeast vloeibare gist perfect voor jouw biertje. Is Wyeast vloeibare gist toch niet precies wat u zoekt? Bekijk dan ons volledige aanbod aan gisten. Wij hebben gegarandeerd wat u zoekt. Bij vragen en/of opmerkingen kunt u altijd gemakkelijk contact met ons opnemen via onze website. Wij staan voor u klaar!

Producten 1-36 van 47

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina