Wijnflessen

Wijnflessen

Bij zelf wijn maken hoort natuurlijk ook het bottelen in de wijnfles. Om uw zelfgemaakte wijn ideaal te laten uitkomen is een prachtige wijnfles erg belangrijk. We hebben verschillende wijnflessen in verschillende formaten, vormen en kleuren zodat u de wijnfles kan uitkiezen die het beste past bij uw wensen en behoeftes. Daarbij hebben we ook verschillende kurken en kurkapparaten om de wijnfles te sluiten. Wil u de wijnfles helemaal afmaken? Dan hebben we ook verschillende etiketten. Met een etiket maakt u uw wijnfles helemaal uniek en kan u ook nog eens communiceren wat voor wijn zich in de fles bevindt. Wijnfles bestellen? Dat doet u bij Unibrew!

Lees meer

Hoe kiest u de wijnfles uit?

Een wijnfles kan al veel verklappen over welke drank zich in de fles bevindt, zo zien we vaak terug dat een rode wijn zich in een donker groene fles bevindt en een witte wijn vaak in een doorzichtige fles. Echter of u dit ook wil is natuurlijk helemaal aan uzelf. De standaard wijnfles is een slanke fles met een rechte schouder, ook wel de bordeaux fles genoemd. De meeste wijnflessen hebben een inhoud van 750ml, maar u kan natuurlijk ook kiezen voor een wijnfles met een grotere inhoud. Een magnum heeft bijvoorbeeld een inhoud van 1500ml. Benieuwd naar al de verschillende wijnflessen? Bekijk alle wijnflessen gemakkelijk op onze website en bestel uw wijnfles vandaag nog!

Wijnflessen bestellen

U bestelt uw wijnflessen gemakkelijk via onze website! We zorgen ervoor dat de wijnflessen altijd zorgvuldig worden verpakt en verstuurd. Heeft u vragen over de verschillende wijnflessen of wil u advies over de wijnflessen? Neem gerust met ons contact op. We helpen u graag verder. U kan de wijnflessen gemakkelijk per stuk bestellen of in een grotere oplage. Haal uw wijnflessen vandaag nog in huis.

24 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina