Bierflessen

Bierflessen

Bij zelf brouwen van bier hoort natuurlijk ook het bottelen in een passende bierfles. Het is natuurlijk leuk als u uw eigen bier uit een echt bierflesje kunt drinken. Wij hebben veel verschillende keuzes als het gaat om bierflessen. Ze zijn te verkrijgen in verschillende vormen, formaten en kleuren, zodat u altijd een bierfles uit kunt kiezen die past bij uw wensen en behoeftes. Wilt u uw eigen bierfles helemaal afmaken? Dan kunt ervoor kiezen om de bierflessen te etiketteren. Zo kunt u aan de rest van wereld duidelijk maken door wie het heerlijke bier is gemaakt en wat voor soort bier er in het flesje zit. Naast een mooi uiterlijk, heeft een bierfles nog meer voordelen voor uw eigen bier. Het bier kan namelijk nog een beetje verder gisten in de fles en is uiteindelijk makkelijker om op te drinken. Dat is uiteindelijk toch het doel van uw eigen bier.

Lees meer

Welke bierflessen kunt u het beste kiezen?

De vorm van een bierfles kan laten zien wat voor soort bier er in het flesje zit. Zo zit een standaard bier vaak in een langwerpige fles. Een speciaalbiertje is vaak te vinden in een aparte vorm fles. u hoeft zich hier natuurlijk niet aan te houden. U bent helemaal vrij in de keuze die u maakt. Het is namelijk bier dat door u zelf is gemaakt. U mag dus ook zelf kiezen in welke soort bier fles het bier komt. Een standaard bierfles heeft een inhoud van 33cl, maar u kunt ook kiezen voor een bierfles met een grotere of kleinere inhouden. Zo kunt u ook kiezen uit een een bierfles van 25 cl, 50 cl of 75 cl. Wilt u uw eigen bier graag op een makkelijke manier meenemen? Dan kunt ook voor een aluminium bierblik kiezen. Deze kunt u makkelijk overal mee naartoe nemen, zodat u overal kunt genieten van uw eigen bier.

Bierflessen bestellen bij Unibrew

De bierflessen van Unibrew zijn makkelijk te bestellen via onze website. Wij vinden het belangrijk dat alle bierflessen in goede staat bij u aankomen. We stoppen daarom ook veel moeite in het verpakken van de bierflessen. U kunt ervoor kiezen om de bierflessen per stuk te bestellen, maar u kunt er ook voor kiezen om de flessen in een groot aantal aan te schaffen. Heeft u vragen over één van onze bierflessen of wilt u graag advies over de bierflessen? Neem dan even contact met ons op. We staan er altijd voor open om u te helpen.

Producten 1-36 van 37

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina