Wijnpakketten

Wijnpakketten

Wil u beginnen met zelf wijn maken, maar weet u niet waar u moet beginnen? Dan bent u bij Unibrew op het juiste adres. We hebben verschillende complete wijnpakketten waarbij we alles wat u nodig heeft om wijn te maken in een pakket hebben gestopt; het wijnpakket. De wijnpakketten komen samen met een uitleg en handboek voor het zelf wijn maken. Een wijnpakket is ideaal voor eigen gebruik, maar natuurlijk ook een erg origineel cadeau om te geven aan vrienden of familie. Benieuwd naar al onze wijnpakketten? Kijk dan snel verder op onze website!

Lees meer

Zelf wijn maken met een wijnpakket

Zoals u weet wordt wijn gemaakt van druiven. De druiven zitten echter niet bij het wijnpakket, alleen de onderdelen die essentieel zijn om zelf wijn te maken. Denk hierbij aan een pulpgistingsemmer, verschillende zuren, een wijnboek en een hydrometer. Niet bekend met deze termen? Maak u geen zorgen in het handboek vindt u een uitgebreide uitleg met alle stappen om zelf wijn te maken. Naast onze collectie wijnpakketten hebben we ook voor andere dranken pakketten samen gesteld zoals voor bier. Met onze pakketten gaat u gemakkelijk zelf aan de slag en kan u meer leren over het brouwen van verschillende dranken.

Wijnpakket bestellen

Heeft u een keuze kunnen maken? Bestel dan uw wijnpakket gemakkelijk via onze website. Vragen over onze wijnpakketten? Neem gerust met ons contact op we helpen u graag verder. Alle artikelen uit onze wijnpakketten zijn ook apart te bestellen waardoor u het wijnpakket meerdere keren kan gebruiken. Zelf wijn maken, bier brouwen of andere ambachtelijke dranken? Dan haalt u alles in huis bij Unibrew. Op zoek naar nog meer cadeaus? We hebben ook cadeaubonnen! Een cadeaubon is het perfecte cadeau als u wilt dat de ontvanger zelf een cadeau kan uitkiezen. Wacht niet langer en bestel vandaag nog.

33 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina