Drukvaten en toebehoren

Drukvaten en toebehoren

Heeft u een drukvat nodig om uw bier in op te slaan? Drukvaten zijn ideaal om vele liters bier in te bewaren bijvoorbeeld voor onder een tap. Als het drukvat weer leeg is kunt u het weer schoonmaken en hergebruiken voor de volgende liters bier. Bij Unibrew hebben we diverse drukvaten en toebehoren in ons assortiment waar u uw bier in kwijt kan. Zo kunt u van start gaan met het tappen of verkopen van uw eigen geproduceerde bier. 

Lees meer

Drukvaten bij Unibrew

Bij Unibrew zijn we voor de particuliere en professionele bierbrouwers. Voor de particuliere bierbrouwers hebben we bijvoorbeeld drukvaten met al bevestigde tappen, zodat het gebrouwen bier gelijk geconsumeerd kan worden. Ook beschikken wij over drukvaten waar grote hoeveelheden bier in opgeslagen kunnen worden voor bijvoorbeeld in de horeca. Zo hebben voor ieder wat wils!

Drukvat toebehoren

Naast de drukvaten zelf kunt u bij ons ook alle losse onderdelen voor bij de drukvaten vinden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan losse tapjes, aansluitsets, verbindingsstukken, koolzuurpatronen en nog veel meer. Zo zorgen wij ervoor dat u alles heeft om een lekker biertje te kunnen tappen!

Bottelen van bier 

Naast het bottelen van bier in drukvaten zijn er ook nog vele andere opties om bier te kunnen bewaren en drinken. Denk bijvoorbeeld aan het klassieke bierflesje, maar bijvoorbeeld ook beugelflessen. Bekijk het assortiment om te zien welke manier van bottelen het beste past bij wat u in gedachten had voor uw bier!

Drukvaten en toebehoren bestellen bij Unibrew

Drukvaten en toebehoren bestellen? Bij Unibrew hebben we alles als het gaat om bier brouwen en bottelen en alles daartussenin. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het vergisten en ingrediënten als mout en hop. Heeft u nog vragen of advies nodig over bier brouwen of iets anders? Neem dan gerust contact op met onze experts bij de klantenservice die u graag op weg helpen met uw volledige bier journey! Dit doet u door te mailen naar [email protected] of te bellen naar een van onze vestigingen.

Producten 1-36 van 157

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina