Braumeister 20L

Braumeister 20L

Ben jij op zoek naar een apparaat om bier mee te maken? Dan is de Braumeister 20L echt iets voor jou. De Braumeister 20L van Speidel is een bierbrouwapparaat van roestvrij staal waarmee elke fase van het bierbrouwproces automatisch bediend kan worden. U kunt recepten opslaan van verschillende soorten bier. Hierdoor kan er automatisch en elke fase van het brouwproces de temperatuur geregeld wordt en de tijden hierbij worden ingesteld. Met het touchscreenpaneel van de Braumeister 20L werkt in combinatie met Wi-Fi en met een paar drukken op de knoppen wordt uw bier perfect gebrouwen. De Braumeister 20L heeft hierbij ook nog een groot volume van 20 liter waardoor u gemakkelijk grote hoeveelheden bier kunt maken.

Lees meer

Braumeister 20L van Speidel

De Braumeister 20L is een van de producten van het merk Speidel. Speidel maakt producten en machines voor het mouten en vergisten van bier. Met de producten van Speidel wordt bierbrouwen gemakkelijk gemaakt. Dit komt doordat Speidel investeert in de nieuwste technologieën voor het brouwen van bier. Met deze technologieën brengt Speidel bierbrouwen naar een nieuw niveau. Dit is allemaal goed terug te zien in de geweldige Braumeister 2L. Bekijk het assortiment van onze Braumeister 20L toestellen en brouw bier van hoogstaande kwaliteit.

Braumeister 20L accessoires

Naast de Braumeister 20L hebben wij ook diverse accessoires die bij dit fantastische apparaat horen. Denk hierbij aan thermische mantels, koelaggregaten, bierspatels en nog veel meer. Hiernaast hebben wij bij Unibrew ook verschillende moutpakketten. Hiermee kunt u de lekkerste biertjes maken. Bekijk ons volledige aanbod van Braumeister 20L accessoires en vind wat u nodig heeft!

Braumeister 20L bestellen bij Unibrew

Bent u van plan om bierbrouwen naar een nieuw niveau te tillen? Wij Unibrew hebben wij de oplossing in de vorm van onze Braumeister 20L. Dit zorgt voor een gemakkelijk brouwproces zonder zorgen. Hiernaast hebben wij ook andere modellen bierbrouwapparaten van Speidel. Heeft u nog vragen over het brouwproces van de Braumeister 20L of een van onze andere producten? U kunt altijd terecht bij onze klantenservice. Ons team van experts staat klaar om u te helpen.

Producten 1-36 van 41

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina