Weck inmaken

Weck inmaken 

Wecken is een oude techniek die wordt gebruikt om voedingsmiddelen langer te bewaren. Bij het wecken bewaar je je voedingsmiddelen in glazen potten die je vervolgens luchtdicht kunt bewaren. Door het luchtdicht bewaren kun je gemakkelijk je fruit of groente lang bewaren. Weck inmaken kan ervoor zorgen dat je sommige soorten voedsel wel voor jaren kunt bewaren, handig en duurzaam. Ga zelf aan de slag met weck inmaken en koop alles wat u nodig heeft via Unibrew. 

Lees meer

Zelf beginnen met wecken

Direct aan de slag met het wecken van uw eigen groente en fruit! Met de startset van Unibrew heeft u alles wat u nodig heeft om zelf te wecken in een keer in huis. U weckt gemakkelijk met een inmaakpan van Unibrew. Een van de belangrijkste benodigdheden is het weck inmaken is de weckpot. In ons assortiment bieden we een verscheidenheid van verschillende weckpotten waaronder een stortmodel, tulpmodel, sapfles, asperge model, siermodel en de Mason Jar Amerikaanse weckpot. Haal al uw spullen in huis en ga zelf beginnen met weck inmaken. 

Wat kan u allemaal wecken en wat niet?

Wat kan u niet wecken? Er zijn veel mogelijkheden in het wecken van voedselwaren. Zo kan u bijvoorbeeld uw tomatensaus wecken: handig voor de pasta! Verder kan u ook wecken in zuren, zo kan u als echte Hollander onder andere heerlijke haring wecken. Een andere bekend recept om te wecken is ook eigengemaakte aardbeienjam. Heeft u een overvloed van aardbeien in de zomer? Gebruik ze om weck in te maken. Maar wat kan u dan niet wecken in de inmaakketel? Eigenlijk als wat heeft te maken met melk maar ook bloem, pasta’s, eieren, rijst en soorten van meel. Gaat u weck inmaken? Duik hier dan nog even wat verder in! Inspiratie opgedaan om te gaan wecken? Ga aan de slag met de producten van Unibrew!

Producten 1-36 van 97

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina