Braumeister 50L

Braumeister 50L

Zoekt u een nieuw apparaat om de lekkerste biertjes mee te maken? Bekijk dan is de Braumeister 50L van Speidel. Dit bierbrouwapparaat is van roestvrij staal en van hoge kwaliteit. Zo kunt u met een Braumeister 50L het bierbrouwproces automatiseren en recepten van verschillende soorten bier gemakkelijk opslaan. Op deze manier wordt tijdens het brouwproces automatisch de temperatuur gereguleerd en worden de tijden van elk onderdeel van het brouwproces automatisch ingesteld. De Braumeister 50L maakt gebruik van Wi-Fi en beschikt over een touchscreen waarmee u gemakkelijk de Braumeister 50L kan bedienen. Hiernaast kunt u door het volume van 50 liter gemakkelijk grote hoeveelheden bier maken.

Lees meer

Braumeister 50L van Speidel

De Braumeister 50L is een van de geweldige bierbrouwapparaten van Speidel. Speidel is een merk dat zich richt op machines die bier mouten en vergisten. Zo probeert Speidel bierbrouwen zo makkelijk mogelijk te maken. De Braumeister 50L beschikt over de nieuwste technologieën voor het brouwen van bier. Het merk Speidel houdt zich ook altijd bezig met nieuwe innovaties en ontwikkeling omtrent het brouwen van bier. Dit maakt de Braumeister tot een top apparaat voor het brouwen van bier. Bekijk daarom ons aanbod van Braumeister 50L toestellen en maak je eigen bier van topkwaliteit.

Braumeister 50L accessoires

Het merk Speidel heeft naast het geweldige bierbrouwapparaat, de Braumeister 50L, ook verschillende accessoires die hierbij horen. Voorbeelden van deze accessoires zijn: thermische mantels, koelaggregaten, bierspatels en nog veel meer. Hiernaast hebben wij bij Unibrew ook topkwaliteit gistingstanks die perfect samen gaan met de Braumeister 50L. Met al deze producten kunt u gemakkelijk de lekkerste biertjes zelf maken. Bekijk daarom ons volledige aanbod van Braumeister 50L accessoires en vind wat u nodig heeft!

Braumeister 50L bestellen bij Unibrew

Heeft u nog vragen over de Braumeister 50L of over een van onze andere producten? Neem in dat geval vooral contact met ons op. Bij Unibrew hebben wij een team van experts klaarstaan voor u. Twijfel daarom niet meer en koop je Braumeister 50L nu gemakkelijk online bij Unibrew.

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina