Mouterij Thomas Fawcett & Sons

Mouterij Thomas Fawcett & Sons®

Een essentieel ingrediënt voor het brouwen van bier is mout. Mout wordt gemaakt van een graansoort, om van een graansoort een mout te maken moet het een proces doorlopen wat mouten genoemd wordt. De graansoort die meestal gebruikt wordt tijdens het mouten is gerst. Het mouten van de graansoort wordt gedaan in een mouterij en de mouterij waar deze mout is gemout is Mouterij Thomas Fawcett & Sons®. Mouterij Thomas Fawcett & Sons® is een Engelse mouterij gevestigd in Castleford. Mouterij Thomas Fawcett & Sons® is met ruim 200 jaar ervaring op het gebied van mouten en is daarmee een van de beste mouters van het Verenigd Koninkrijk. Na ruim 200 jaar is Mouterij Thomas Fawcett & Sons® nog steeds gevestigd op de plek waar ze begonnen zijn, zo staat het hoofdkantoor van Mouterij Thomas Fawcett & Sons® nog steeds in Castleford. Daar produceren ze tot op de dag van vandaag nog steeds meer dan 30 verschillende soorten mout.

Lees meer

Het brouwproces van Mouterij Thomas Fawcett & Sons®

Voor Mouterij Thomas Fawcett & Sons® geldt nog steeds dat de beste gerst de beste mout maakt, Dat is waarom Mouterij Thomas Fawcett & Sons® de beste gerst inkoopt en ook elk seizoen een aantal monsters test om ervoor te zorgen dat enkel de beste gerst gebruikt wordt om mee te mouten. Mouterij Thomas Fawcett & Sons® is al ruim 200 jaar aan het innoveren en op deze manier zorgen zij tot op de dag van vandaag voor de beste kwaliteit mout van Groot-Brittannië. Mouterij Thomas Fawcett & Sons® zal daarmee zorgen voor een goede en karakteristieke smaak van uw gebrouwen biertje.

Smaakvol Brouwen

De verschillende soorten mout van Mouterij Thomas Fawcett & Sons® dragen bij aan de smaak van uw bier en vergroten het karakter en de hardheid of zachtheid van het brouwsel. Mouterij Thomas Fawcett & Sons® zorgt ervoor dat u het lekkerste bier kunt brouwen door de kwalitatieve mout die zij aanbieden. Bijvoorbeeld de Thomas Fawcett & Sons. Optic pale ale Malt 4,5 EBC, de Thomas Fawcett & Sons Maris Otter Low colour pale ale malt 3-8 EBC, de Thomas Fawcett & Sons Wheat Malt 3.8 EBC en nog velen anderen. Mouterij Thomas Fawcett & Sons® als 200 jaar de kwaliteit voor u. Bestel uw mout bij Unibrew.

22 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina