Pompen

Bierpompen

Unibrew is dé specialist op het gebied van bierpompen. Of je nu op zoek bent naar een centrifugaal pomp, elektrische pomp of magneet pomp, bij Unibrew vind je het allemaal. We hebben verschillende soorten bierpompen die Unibrew in het assortiment heeft. Zo weet je precies welke pomp het beste bij jouw situatie past. Het pompen is belangrijk omdat het hoort bij het proces van het bottelen van het bier. 

Lees meer

Centrifugale pomp

De centrifugale pomp is een populaire keuze onder bierliefhebbers. Deze pomp werkt met behulp van centrifugaalkracht, waardoor het bier snel en efficiënt door de leidingen wordt gepompt. Dit zorgt voor een optimale smaakbeleving en een perfect getapte pint. Bovendien is een centrifugale pomp eenvoudig te installeren en te onderhouden, waardoor je er jarenlang plezier van hebt. 

Elektrische pomp

Een elektrische pomp is ideaal voor degenen die op zoek zijn naar gebruiksgemak en precisie. Deze pomp wordt aangedreven door een elektromotor, waardoor je altijd verzekerd bent van een constante druk en een perfect getapt biertje. Bovendien is een elektrische pomp energiezuinig en stil.

Magneet pomp

De magneet pomp is een innovatieve oplossing voor het tappen van je favoriete biertje. Deze pomp maakt gebruik van magnetische kracht om het bier door de leidingen te verplaatsen. Dit zorgt voor een efficiënte en gelijkmatige doorstroming, zonder dat er lucht in het bier komt. Daarnaast is een magneet pomp duurzaam en onderhoudsvriendelijk, waarvoor je er lang van kunt genieten.

Voor ieder wat wils bij Unibrew

Zoals je ziet, heeft Unibrew een breed assortiment aan bierpompen. Of je nu kiest voor een centrifugaal pomp, elektrische pomp of magneet pomp, bij Unibrew ben je verzekerd van kwaliteit en een perfect getapt biertje. Neem gerust een kijkje op onze website om meer te ontdekken over de verschillende bierpompen en vind de pomp die het beste bij jouw wensen past. Ook is het belangrijk om je apparaten schoon te houden met deze reinigingsproducten blijft het apparatuur ook langer mee gaan. Proost!

14 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina