Wijnmaken

Zelf wijn maken

Alle benodigdheden die u nodig heeft om zelf wijn te maken! Alles gemakkelijk in huis met de producten van Unibrew om zelf aan de slag te gaan met wijn maken! Maar hoe werkt zelf wijn maken? Wanneer gist in contact komt met de sappen van de druif ontstaat de alcohol in de wijn. Wellicht wist u het al maar witte wijn wordt gemaakt van witte druiven, rode wijn wordt gemaakt van rode druiven. Koop snel alles wat u nodig heeft om zelf wijn te maken bij Unibrew!

Lees meer

Zelf wijn maken met het wijnpakketten

Denkt u al langere tijd na over het maken van uw eigen wijn? Denk er niet langer over na en begin met zelf wijn maken met een van de wijnpakketten uit het ruime assortiment van Unibrew. Met de wijnpakketten gaat u als beginner of gevorderde gemakkelijk aan de slag met zelf wijn maken en heeft u gelijk alles in huis om te beginnen! Wil u meer inspiratie en nieuwe recepten? We bieden ook verschillende boeken over wijn maken in onze Webshop. Kijk snel verder!

Alles wat u nodig heeft om zelf wijn te maken

Unibrew biedt u naast verschillende wijnpakketten ook veel andere producten en materialen die u nodig heeft om zelf wijn te maken. We hebben een ruim assortiment aan gisten , voeding, zuren en overige voeding. Na het produceren van de wijn is het tijd om de wijn te laten vergisten, voor het vergisten van de wijn bieden we verschillende opslag elementen van de wijn om deze in alle rust te laten vergisten. Na het vergisten is het de tijd dat u uw wijn mag verbottelen in een door u gekozen wijnfles. Bekijk snel het hele assortiment voor het bottelen in onze webshop.

Bestel uw wijnpakket of ingrediënten 

Wacht niet langer en ga zelf aan de slag met wijn maken met alle producten en ingrediënten van Unibrew. Of u nu een beginner of een gevorderde bent: wijn maken is leuk met de verschillende wijnpakketten van Unibrew. Ga gemakkelijk zelf aan de slag met wijn maken en steek de handen uit de mouwen!

Producten 1-36 van 842

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina