Mouterij The Swaen

Mouterij The Swaen

Mouten is het proces waarbij van een graansoort mout wordt gemaakt. Mout kan worden gebruikt bij het maken van onder andere bier en een aantal voedingsmiddelen. Met de producten van Mouterij The Swaen bieden we u mout voor alle soorten bieren van blond, donker, bitter en stout. Breng een unieke twist aan uw gebrouwen bier met passie en ga snel aan de slag met de mout van Mouterij The Swaen

Lees meer

Over Mouterij The Swaen

Mouterij The Swaen is ontstaan in 1906 en de productie neemt een echt sterke sprong in 1950 waardoor het ook mogelijk wordt om zowel binnenlands als in het buitenland de vraag naar Mout te beantwoorden. In 2015 wordt Mouterij The Swaen nog moderner door unieke technologie waaronder een nieuw kiemsysteem, nieuwe technologie om milieuvriendelijk te branden en een nieuwe verpakkingsafdeling. 

Productie van Mouterij The Swaen

Er worden twee hoofd ingrediënten gebruikt bij de productie van het mout van Mouterij The Swaen: de beste gerst en het zuiverste water, deze ingrediënten waarborgen de smaak en de kwaliteit van de mout! Mouterij The Swaen heeft een uniek kiemproces systeem en een groene roost-procestechnologie. Al met al biedt Mouterij The Swaen de perfecte mout voor uw bier. Kijk snel verder in het assortiment van Mouterij The Swaen bij Unibrew. 

Smaakvol brouwen 

De verschillende soorten van Mouterij The Swaen dragen bij aan de smaak van uw bier en vergroten de karakter en de zachtheid of hardheid van het bier. Met de mout van Mouterij The Swaen maakt uw de dutch pale, pilsner, brown, black extra en vele andere rijk volle smaken. Met de bijzondere achtergrond en geschiedenis van Mouterij The Swaen maakt u uw biertje nog unieker. Ga zelf aan de slag met de verschillende soorten mout en koop nu uw mout van Mouterij The Swaen bij Unibrew!

31 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina