Braumeister 500L

Braumeister 500L

Wilt u zelf de lekkerste biertjes in grote hoeveelheden kunnen maken? Wij hebben precies het bierbrouwapparaat voor u! De Braumeister 500L is een bierbrouwapparaat van hoge kwaliteit. Dit komt doordat het de nieuwste bierbrouw technologieën bevat en gemaakt is van roestvrij staal. Een van de technologieën van de Braumeister 500L is de mogelijkheid om de verschillende fases van het bierbrouwproces volledig te automatiseren en verschillende soorten bierrecepten kunnen opslaan in het systeem. Door middel van de touchscreen van de Braumeister 500L kunt u ook nog dit bierbrouwapparaat gemakkelijk bedienen. Dit wordt zelfs nog eenvoudiger gemaakt doordat de Braumeister 500L gebruik kan maken van Wi-Fi. Dit maakt de Braumeister 500L het bierbrouwapparaat om gemakkelijk in een keer grote hoeveelheden bier te brouwen.

Lees meer

Braumeister 500L van Speidel

De Braumeister 500L is onderdeel van de Braumeister serie dat is ontwikkeld door het merk Speidel. Dit merk ontwikkelt en produceert machines van hoge kwaliteit die ideaal zijn voor het mouten en vergisten van bier. Zo helpt Speidel u om het bierbrouwproces zo gemakkelijk mogelijk te maken. Dit probeert Speidel te bereiken door verschillende technologieën te ontwikkelen. Door deze ontwikkelingen in het verbeteringen van het brouwproces is de Braumeister 500L voorloper is op het gebied van het brouwen van bier. Om zelf biertjes te kunnen brouwen van topkwaliteit, bekijk al onze producten van de Braumeister 500L.

Braumeister 500L accessoires

Buiten het geweldige bierbrouwapparaat, dat de Braumeister 500L is, heeft dit appraat ook verschillende accessoires die hier perfect bijpassen. Zo hebben wij bij Unibrew verschillende thermische mantels en koelaggregaten. Het gistingsproces is ook een belangrijkonderdeel bij het brouwen van bier. Hierom heeft Speidel ook gistingstanks ontwikkeld. De accessoires van de Braumeister 500L maken het bierbrouwen nog leuker!

Braumeister 500L bestellen bij Unibrew

Wilt u misschien een vraag stellen of heeft zijn er ergens onduidelijkheden over? Via onze website kunt u eenvoudig contact opnemen met ons. Ons team van experts zal u snel en gericht antwoord geven. Kies voor Unibrew en bestel uw Braumeister 500L nu!

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina